Які стосунки в українських зірок із їхніми рідними

Які стосунки в українських зірок із їхніми рідними | Життя відомих людей | 1+1
Фото: instagram/komarovmir

Як склалося життя родичів знаменитостей.

Поділитися:

За життям українських селебріті стежать мільйони. Проте більшість навіть не здогадується, що у знаменитостей є брати й сестри. Тож програма ЖВЛ дізналася подробиці стосунків зірок з їхніми рідними.

Тіна Кароль

Фото: Антон Кулаковський

Шанувальники Тіни Кароль впевнені, що знають про улюблену співачку абсолютно все. Але не все так очевидно. Про рідного брата Станіслава Лібермана артистка майже ніколи не говорить. Він живе спокійним непублічним життям, працює адвокатом. Цікаво, що дружина Станіслава теж має зіркову рідню. Її сестра — відома українська акторка Ірма Вітовська.

«Я розумію, що такий собі фантом Тіни Кароль тисне на нього. Він не може бути тим, ким хоче. Він може думати через призму мого імені, і я йому за це дуже вдячна, адже розумію, наскільки це складно — бути братом Тіни Кароль, а не Станіславом Ліберманом», — прокоментувала співачка.

До слова, раніше артистка розповідала про свої стосунки з братом та як святкувала весілля Станіслава. Читай далі .

Надя Дорофєєва

Солістка відомого запального гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва теж багато не розповідає про свого старшого брата. Максим працює стоматологом, має дружину та доньку й аж ніяк не пов'язаний із бурхливим шоу-бізнесом. Рідні брат і сестра бачаться нечасто, однак інколи веселять мережу сімейними фото.

Фото: instagram/nadyadorofeeva

Джамала

Ми неодноразово переконувалися в теплих стосунках української співачки з її сестрою Евеліною. Ми пам'ятаємо, які . Та як під час прямого ефіру шоу «Голос країни». Переможницю «Євробачення» та її старшу сестру розділяє чимала відстань. Евеліна заміжня за громадянином Туреччини, давно живе в Стамбулі й присвятила себе вихованню дітей. Попри все сестри дуже близькі. 

Фото: instagram/jamalajaaa

Дмитро Комаров

Відомий український ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» дуже любить свою сім'ю. Двійнята Ангеліна та Микола охоче проводять час із зірковим братом, а він не втомлюється нахвалювати їхні таланти в соцмережах та інтерв'ю. До слова, раніше Дмитро поділився особистим та .

Ангеліна — успішний стиліст, яка за кількістю підписників в Instagram скоро наздожене популярного мандрівника. А ось Микола — навпаки зовсім непублічний. Хлопець працює в IT-сфері, але як і Дмитро, захоплюється фотографією. 

Фото: instagram/komarovmir

«Подорослішавши, брати і сестри повинні стати найкращими друзями. У нас вийшло саме так. У кожного вже є своя сім'я і «другі половинки», тож бачимося ми рідше, але стаємо все дружнішими», — поділився Дмитро.

Більше про стосунки знаменитостей з їхніми рідними дивись у відео:

Та читай ще більше цікавих подробиць з життя українських зірок:

2. Хто зі знаменитостей досі живе під маминим крилом