Найоригінальніші імена зіркових дітей

Найоригінальніші імена зіркових дітей | 1+1
Фото: Веронiка Монакова, Jetsetter

І чим тільки знаменитості не дивують.

Поділитися:

Вибирати ім’я для дитини – відповідальний крок, адже з давніх-давен люди вірили, що воно впливає на долю та має певну енергетику. Ба більше, зараз батьки шукають таке ім’я, щоб воно не було схожим на інші та точно запам’яталось. Українські зірки – не виняток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ8 зірок, які змінили колір волосся — і не дарма

Рудоволоса солістка гурту «НеАнгели» Слава Камінська, яка нещодавно розлучилась із чоловіком, виховує двох дітей із незвичними іменами – Леонард та Лаура. Прихильники співачки одразу припустили, що зіркова пара назвала дітей на честь голлівудського актора Леонардо Ді Капріо, але співачка все спростувала на своїй сторінці в Instagram.

«Знайомтесь, Леонард Едгарович Камінський! Прошу звернути увагу на відсутність літери «О» в кінці, оскільки його прізвище не Ді Капріо, а Камінський», – прокоментувала зірка.

А ось ім’я своєї доньки співачка вибирала так, щоб воно гармонійно пасувало до братового – і з милозвучністю не прогадала.

Фото: instagram/babaslavka

Ще одна зіркова мама Ірина Блохіна також відзначилась креативністю. Жаклін – саме це ім’я носить перша донька художньої гімнастки. Дівчинка народилась у США, тож одразу з’явилась версія, що її назвали на честь першої американської леді Жаклін Кеннеді. Але пара все заперечила:

«Ми дуже довго шукали красиве поєднання імені та прізвища. Але ж як гарно звучить – Жаклін Олексіївна».

Другу дитину подружжя також назвало незвичним ім’ям – Габрієль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ5 зірок, які відмовились від їжі тваринного походження

Фото: instagram/ireesha_b

Вибух обговорень у мережі викликали й імена дітей співачки Камалії та її заможного чоловіка Мохаммада Захура, Арабелла та Мірабелла. Артистка пояснила, що Арабелла з латині означає «вимолена у Бога», а Мірабелла – «чудова».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ10 зірок, чиїх справжніх імен ти не знаєш

Фото:instagram/kamaliyaofficial

Суддя шоу «Танців з зірками» Влад Яма не полюбляє говорити про особисте життя. Хореограф довго приховував від публіки дружину Ліліану, а тепер не поспішає показувати свого сина, якого пара назвала оригінальним ім’ям – Леон.  

Фото:instagram/vladyama_official

Цікаво, що світові знаменитості у цьому плані дивують не менше. Про оригінальні імена іноземних зірок дізнавайся у відео: