Аж репнули штани: Чим вразив Міку Ньютон її чоловік на весіллі

Чим вразив Міку Ньютон її чоловік-американець на їхньому весіллі | Зіркове життя | 1+1
Фото: Instagram/mikanewton

А він неабиякий вигадник.

Поділитися:

У 2011 році про успіх української співачки Міки Ньютон можна було тільки мріяти. Але попри небачену славу вона зважується на неочікуваний крок – виїжджає з країни, щоб будувати кар’єру у Штатах.

Тоді артистка навіть уявити не могла, що замість високих гонорарів їй доведеться відвідувати всі кастинги й викладати дітям вокал. Вона приходила додому і плакала, думала, що все покине й повернеться до рідних. Та, вочевидь, доля вирішила інакше – подарувала Міці кохання.

Зі своїм теперішнім чоловіком, 32-річним американцем Крісом Сааведрою, зірка познайомилася в супермаркеті. Довго перевіряла кавалера на міцність, а через чотири роки стосунків вийшла за нього заміж.

Весілля в США було красивим і пишним, але Ньютон все одно сумувала – сестрі Лілії та її родині не дали візу. Щоб покращити настрій своїй дружині, Кріс підготував сюрприз – разом із друзями приголомшив українським гопаком, який вони вчили потайки.

Хлопці старалися як могли, а дехто навіть пожертвував власними штанами:

Так танцювали, що костюми вже не витримували, – коментує Міка.

До слова, зараз Ньютон працює в продакшені свого чоловіка та знімається в рекламах. З кар’єрою співачки також прощатися не збирається і зазначає – вона навіть не підозрювала, якою популярною була в Україні.

Читай ще більше зіркових новин:

1. Джастін Бібер і його дружина оголились у новій фотосесії

2. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

3. Потап і Настя Каменських вразили людей смачним поцілунком у супермаркеті 

4. Юрій Горбунов хизується своєю розкішною дружиною (фото)