За ким Міка Ньютон сумувала на своєму весіллі

За ким Міка Ньютон сумувала на своєму весіллі | Зіркове життя | 1+1
Фото: @mikanewton

Прикра ситуація.

Поділитися:

Виконавиця гучного хіта «Белые лошади» Міка Ньютон вже вісім років живе за кордоном. У далекому 2011-му дівчина покинула українську сцену та переїхала до США.  

Тоді вона сподівалася здобути світову славу, та робила усе можливе, аби її помітили в Голлівуді. Та Міка не здогадувалась, що ризикована мандрівка приготувала для неї приємний сюрприз – справжнє кохання. Свого судженого зірка зустріла в супермаркеті.

Я його перевіряла, діяла на нерви, – розповіла дівчина про початок стосунків зі своїм чоловіком.

Тож після чотирьох із половиною років разом Кріс запропонував Міці одружитися. А вже наприкінці 2018-го родина Ньютон вирушила до Штатів святкувати весілля. Не змогла приїхати лише рідна сестра зірки Лілія – родині дівчини відмовили у візі.

Це було дуже сумно (…) були всі, окрім них, – зі сльозами на очах пригадала співачка в інтерв’ю ЖВЛ.

Тож, щоб у день весілля покращити настрій коханої, відважний наречений у компанії друзів виконав для гостей справжній український гопак.

До слова, зірка визнає, що її кар’єру в Америці неможливо порівняти зі славою, яку вона мала в Україні. Та повертатися на Батьківщину вона все ж не планує. Про найцікавіші подробиці життя Міки Ньютон дізнавайся у відео:

Більше зіркових новин читай тут:

1. «Він вийшов до мене з рушницею», — Даніель Салем про знайомство з батьком дружини 

2. Бред Пітт: «Я газель, на яку полюють тигри»

3. «Деколи щемить серце», — Тіна Кароль бачить у синові копію свого чоловіка

4. Надя Дорофєєва без макіяжу похизувалася природною красою

5. MARUV зізналася, що хотіла б у собі змінити

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.