«Деколи щемить серце», — Тіна Кароль бачить у синові копію свого чоловіка

Тіна Кароль про свого сина: «Деколи щемить серце» | Зіркове життя | 1+1
@tina_karol

З роками хлопчик дедалі більше нагадує батька. 

Поділитися:

У кадрі співачка та ведуча «Танців з зірками» Тіна Кароль завжди усміхнена та в гарному гуморі. Та це зовсім не означає, що в її житті все йде за планом, а біда ніколи не стукає в двері. Шість років тому артистка втратила коханого чоловіка — продюсера Євгена Огіра. Але не здалася. 

Тіна знайшла в собі сили йти далі — заради сина, якому на той час виповнилося лише 4 роки. Зараз Веніаміну вже 10 і він досі залишається маминим натхненням. До того ж чим далі, тим хлопчик більше нагадує батька. 

Веня — копія батька. У характері, поведінці, рисах обличчя.

«Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Його жарти, обійми, — відверто зізнається Кароль. — Настільки вони схожі, що деколи щемить серце. Складно, але я пишаюсь і радію». 

Нині Веню з мамою розділяють тисячі кілометрів: син живе і навчається в Лондоні. Щоб провести разом більше часу, Тіна Кароль навіть ладна брати хлопчика з собою в робочі подорожі та на фотосесії. 

«Звісно, для нього якісь мої зйомки наче кара. Я фотографуюсь, він поряд, але нічим не займається, — ділиться зірка. — «Скільки можна робити фотографії, тобі однієї мало?» — сварить мене.    

Хоча Веніамін вже і проявляє характер, це літо він гастролював з мамою. Зараз хлопчик повернувся до навчання в Британії. Більше про сина Тіни Кароль та її особисте життя дізнаєшся з відео: 

Також читай інші новини про співачку: 

1. Тіна Кароль зізналась, що вберегло її від самогубства

2. Ти не повіриш: Як Тіна Кароль підтримує стрункість

3. Фіалка розцвіла: Тіна Кароль підкреслила принади вишуканою сукнею

4. Син Тіни Кароль повчив її англійської мови (відео)

5. Білий янгол: Тіна Кароль у неординарній сукні виконала Гімн України (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.