Григорій Чапкіс вперше розповів про свою молодшу на 51 рік кохану

Григорій Чапкіс вперше розповів про свою молодшу на 51 рік кохану | Зіркове життя | 1+1

У його душі вирує полум'я!

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю журналістам проекту ЖВЛ на каналі 1+1 видатний балетмейстер та народний артист України, 89-річний Григорій Чапкіс, який віднедавна став постійним суддею «Танців з зірками», розповів, у чому полягає секрет його нескінченної енергії. Журналіст ЖВЛ Тарас Себестянович провів з Григорієм Миколайовичем цілий день та дізнався чимало ексклюзивних подробиць з його життя.

Балетмейстер викладає в двох вищих навчальних закладах, а щоб все встигати – водить автомобіль. За плечима у Григорія три прекрасні історії кохання, які подарували йому велику і міцну не лише родину, але й танцювальну династію. Разом зі своїми дітьми та онуками Чапкіс заснував цілий світовий танцювальний бренд – «Чапкіс-Денс». Старша донька Лілія керує балетною школою в Італії, а син Грегор – у Сан-Франциско. Онучка Анна стала італійською кінозіркою та моделлю, а молодша Вікторія має свою школу танців.

Вперше Григорій Чапкіс відверто розповів про трьох своїх колишніх дружин та нове кохання: «Це в двох словах не розкажеш, це окремі романи. Перший роман – царство їй небесне, з другою дружиною ми розійшлися через те, що вона хотіла жити а Америці, а я хочу жити в Україні. А з третьою дружиною ми прожили 24 роки, але розійшлися. Зараз я живу разом з жінкою, яка, сподіваюсь, буде зі мною до останніх днів. Вона сприймає мене таким, як я є. Їй 38 років, і вона мені допомагає жити, адже у мене з’явився стимул. Мені потрібно за кимось доглядати, комусь робити сюрпризи».

Жодної різниці у віці ні Чапкіс, ні його обраниця не відчувають. Утім, свої стосунки від сторонніх ховають: «Якщо я помічаю напружену атмосферу, то говорю, що вона мій адміністратор, колега, або моя кохана жінка – залежно в якій компанії».

Григорій Миколайович поділився з глядачами ЖВЛ своїм рецептом довгого та насиченого життя:

Любити потрібно безперервно. Коли ви кохаєте і хочете жити, то у вас очі горять. А коли ви нічого не хочете – це початок кінця, незалежно від віку. Ось мій секрет.

Нагадаємо, тележурнал ЖВЛ показує ексклюзивні інтерв'ю та життєві історії людей, які надихають і захоплюють. Проект виходить з понеділка по п'ятницю о 9:30 ранку. Зіркові ведучі – актор Богдан Юсипчук і співачка TAYANNA розповідають про найсвіжіші новини шоу-бізнесу, політики та спорту.

Більше подробиць дивись у цікавому сюжеті:

Інші цікаві матеріали про героїв ЖВЛ читай тут:

1. Слів не добирала: Оля Полякова жорстко відповіла хейтерам (відео)

2. Хто зі знаменитостей досі живе під маминим крилом

3. Злата Огнєвіч вперше розповіла про трагедію в родині

4. Аж репнули штани: Чим вразив Міку Ньютон її чоловік на весіллі

5. «Я приходила додому і плакала»: Через що пройшла Міка Ньютон у США

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.