Слів не добирала: Оля Полякова жорстко відповіла хейтерам (відео)

Оля Полякова жорстко відповіла хейтерам | Шоу-бізнес | 1+1

Сказала, як відрізала.

Поділитися:

Співачка, суддя гумористичного шоу «Ліга сміху», учасниця першого сезону оновлених «Танців з зірками» Оля Полякова завжди дивує шанувальників провокативними та відвертими образами. Кожна її поява на сцені, публікація в соцмережах викликає шквал коментарів — і не завжди схвальних. До слова, інколи реакція публіки настільки образлива, що «королева ночі» не соромиться відповідати гострим слівцем.

Програма «Життя відомих людей» у рубриці «Хейтери атакують» перевірила, чи ранять суперблондинку різкі коментарі та на які з них вона реагує особливо болісно. Співачку заскочили просто на балконі «Танців з зірками», де вона зустрічала учасників шоу. А чи пройшла Оля Полякова перевірку на міцність, дивись у відео:

Очевидно, «королеву ночі» анітрохи не бентежать негативні коментарі. Вона продовжує дивувати та приміряти різні амплуа. Так, нещодавно довгонога блондинка випробувала себе у ролі дизайнерки.

Читай також інші новини про зірку:

1. Схудла Оля Полякова похизувалася розкішною фігурою в бікіні

2. Оля Полякова в пікантній сукні завітала до Національної опери

3. Оля Полякова прогулялася Парижем в екстремальному міні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.