Ірина Білик знялася в кліпі ексчоловіка з іншим: як співачці вдається зберігати теплі відносини з колишніми?

Співачка Ірина Білик розповіла, чому не знімає сумних кліпів та як вона залишилася в гарних відносинах з колишнім.

Поділитися:

У квітні 2021 Ірина Білик ошелешила фанів: її шлюб із російським кліпмейкером Асланом Ахмадовим дав тріщину і тепер вона знову самотня. Основною причиною розлучення стали стосунки на відстані, проте "ЖВЛ" головна українська примадонна розповіла трохи більше. Чому вона досі знімає фільми з Асланом та як ставиться до своїх кліпів?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик розповіла, чи планує народжувати третю дитину за допомогою сурогатного материнства

Хоч Ірина й розлучилась з Ахмадовим, творчому тандему особисте не завада: Білик покликала знімати новий кліп "Отпусти" вже екскоханого.

З Асланом ми ще будемо працювати не раз, і не два, і не три, тому що він дуже талановитий фотохудожник, фотограф, режисер. Його треба просто використовувати часто, бо він гарно знімає жінок.
Я помітила, що коли ми з ним познайомились, я була тендітна, спокійна та все виконувала, що він мені пропонував. А коли ми розлучалися та знімали цей кліп, то я була капризна.

Заспівала про колишнє кохання Ірина Білик не сама, а з молодим українським співаком Сергієм Мироненком. В соцмережах його вже назвали новим фаворитом артистки, проте сам Сергій від таких титулів відхрещується:

У нас творчі відносини, ми друзі. І я цьому рад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Власова зізналася, що Ірина Білик дуже її підтримувала під час хвороби: «Вона підняла весь шоу-бізнес»

Містика у прогнозуванні розлучень у своєму житті — буденність для Ірини Білик. Кожного разу, коли вона знімалася з тепер колишніми Дікусаром та Коляденко, все завершувалося так само погано, як і в кліпі. Вона цього й не приховує, але тепер трагічних фіналів у кліпах не робить: живе згідно з порадами подруг-екстрасенсів:

Діма Коляденко, наприклад, хотів, щоб кліп був веселий, як він любить. Але в кліпі я наречена, а він за мною біжить. Так сталося і в житті.
Я завжди вірю в те, що те, що знімаєш, те й відбувається. Одна з моїх подружок сказала мені: "Іра, тобі не можна знімати ніякі трагічні фінали, смерть та кров, адже це може відбуватися і в твоєму житті".