Макс Чмерковський розкрив таємницю: «Якби не це, я би не танцював, а був фармацевтом»

Суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський вперше за 10 років побував в Одесі та розкрив декілька таємниць.

Поділитися:

Нещодавно суддя «Танців з зірками» вперше за 10 років побував у своєму рідному місті Одеса. Ми вже раніше писали про цей особливий для Макса Чмерковського візит. Наші колеги з «ЖВЛ» супроводжували Максима у його маршруті рідним містом і показали найцікавіші моменти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Макса Чмерковського про «Танці з зірками»: «В порівнянні з американською версією, український проєкт набагато технічніший»

Свою поїздку до Одеси Чмерковський називає подорожжю у дитинству. І недивно, адже йому було усього 14 років, коли родина у 1994 році емігрувала до США. З того часу Макс був у рідному місті усього 2-чі, і ця 3-тя поїздка стала для нього дуже важливою і зворушливою.

Макс Чмерковський

Макс Чмерковський розповідає – саме в Одесі була його перша велика сцена у Театрі опері та балету. Про це він згадує:

Це було космічне відчуття.

В Одесі родина Чмерковських жила в історичній частині міста, в дитинстві Максим часто гуляв з друзями Приморським бульваром. Знімальній групі «ЖВЛ» Чмерковський показав місце, яке мало не коштувало йому танцювальної кар’єри: тут в дитинстві Максим отримав важкий перелам ноги під час катання на санчатах. Лише завдяки незламній силі духу він зміг продовжувати професійно займатися танцями, не дивлячись на невтішні прогнози лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський розповів про травму в дитинстві: «Лікарі казали, що я все життя буду кульгати»

Дивіться, як фантастично танцює Макс Чмерковський в одному з номерів-відкритті "Танців з зірками", всупереч своїй дитячій травмі:

Також Макс показав свою рідну школу, де він навчався у хіміко-біологічному класі. Любов до хімії у нього була такою сильною, що він навіть збирався вступати у Нью-Йорку на фармацевтичний факультет. Зупинила його лише локація університету – в Брукліні. Чмерковський зізнається:

Я хотів будь-яким способом потрапити на Мангеттен, тому і не пішов навчатися в Брукліні. Якби не це, я би, напевно, не танцював, а був фармацевтом.

Та Макс Чмерковський не шкодує про свій вибір, адже саме танці дозволили зробити йому кар’єру як танцівнику, хореографу та співвласнику танцювальних студій у США. А в Україну Чмерковський із задоволенням приїздить у межах робочих проєктів, один з найбільш улюблених серед яких – саме «Танці з зірками». Дивіться «Танці з зірками» у неділю о 21:00 на 1+1. Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.