Макс Чмерковський розповів про травму в дитинстві: «Лікарі казали, що я все життя буду кульгати»

Танці з зірками

Суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський у інтерв’ю «ЖВЛ» розповів, як отримав важку травму в дитинстві, через яку міг залишитися кульгавим на все життя.

Поділитися:

Новий суддя «Танців з зірками», україно-американський танцівник та хореограф, чемпіон світу з латиноамериканських танців та переможець одного із сезонів американських Dancing with the Stars Макс Чмерковський в ексклюзивному інтерв’ю «ЖВЛ» розповів, як в дитинстві отримав важку травму. Через неї він міг більше ніколи не танцювати та навіть більше – залишитися кульгавим на все життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Він ще й готує: Макс Чмерковський, суддя шоу "Танці з зірками" поділився рецептом стейку з яловичини та американського салату "коул слоу"

Макс Чмерковський згадує:

Це був 1993 рік, Одеса, санки. Напередодні був дуже великий снігопад, після якого ми каталися з гори. Я на санчатах влетів у великий металевий стовп і дуже пошкодив ногу. Перелам, операція, реабілітація. Лікарі говорили, що я буду кульгати все життя і додавали: «Добре, якщо він буде ходити з паличкою».

Та саме після цієї травми проявився незламний характер Максима. Він не опустив руки, вперто займався реабілітацією і доволі швидко відновив тренування з танців. Невдовзі потому сім’я Чмерковських емігрувала до США, і там Макс почав стрімко розвиватися у якості танцівника, хореографа, а згодом – і власника танцювальних студій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський розповів про життя в Америці, Одесу та виховання сина-танцюриста

Дивіться номер-відкриття четвертого ефіру «Танців з зірками», де Макс Чмерковський демонструє гарячі латиноамериканські рухи. Неймовірно, якщо згадати про його травму, яка дає про себе знати все життя:

І хоча травма не зламала кар’єру Чмерковському, та її слід залишився з ним на все життя. Він зізнається:

Я досі займаюся своїм тілом: через травму маю дисбаланс, одне стегно в мене працює по-іншому. Глядачам цього не видно, але для мене це постійна праця над собою.

Дивіться, як Макс Чмерковський запалив паркет разом з Катериною Кухар та Владом Ямою:

Нагадаємо, що квитки на наступні прямі ефіри все ще можна придбати! Просто натисніть на посилання.

Новини по темі