8 зірок, які змінили колір волосся — і не дарма

Зірки, які змінили зачіску - і стали ще красивішими (ФОТО) | Зіркове життя | 1+1
Катя Николайчук, jetsetter.ua

Їх приклад надихає.

Поділитися:

Немає межі досконалості. Саме тому ми погоджуємося на нові сумнівні дієти, з болем у серці оминаємо в супермаркеті улюблену шоколадку і ладні витратити мало не всю зарплату на оновлення косметички. З цієї ж причини ми раптом просимо перукаря «зроби покоротше» і стійко витримуємо кілька етапів знебарвлення волосся.

Знаменитостям не легше. Вони постійно знаходиться під наглядом фотокамер і просто не мають права на помилку. Та останні все одно трапляються. Перш ніж знайти «свій» колір волосся, багатьом зіркам доводиться пережити чимало експериментів. Успішні, цікаві й ті, про які не хочеться згадувати, — у добірці 1plus1.ua

Рухай повзунок на фото, щоб порівняти образи «до» і «після»!

СКАРЛЕТТ ЙОГАНССОН

Першу спробу Скарлетт змінити колір волосся не назвати вдалою. Дуже швидко зірка залишила ідею бути рудою — і пофарбувалась у блонд. Такою вона подобається нам набагато більше!

КАМЕРОН ДІАЗ

Попри те, що природа подарувала Діаз темно-русе волосся, з першої ж появи акторки на екрані глядачі звикли бачити її виключно білявкою. У 2006 Камерон вирішила повернутися до свого натурального відтінку… І дуже пошкодувала. 

АНІТА ЛУЦЕНКО

Із темним волоссям Аніта нагадувала пристрасну la femme fatale, а біляве — пом’якшило її образ, зробило більш ніжною, але не позбавило сексуальності. Як краще — сказати важко. Їй личить усе!

ВІКТОРІЯ БЕККХЕМ

Упродовж років дружина Девіда Бекхема висвітлювала окремі пасма волосся, а потім одного дня з’явилася на публіці блондинкою. Деякий час знаменитість намагалася звикнути до нового іміджу, але марно. За декілька місяців Вікторія попрощалася зі світлим волоссям і назавжди поставили крапку на експериментах із кольором. 

АЛІНА ГРОСУ

Впізнати у нинішній Аліні Гросу колишню «маленьку бджілку» складно. Здається, змінився не лише колір її волосся, а й риси обличчя. Утім, якщо зміни на краще — поганого в цьому нічого немає. Була красунею, а стала неймовірною!

ЕММА РОБЕРТС 

Білявкою родичка легендарної Джулії Робертс підкорила не одне серце. Але цієї зими зірка неочікувано стала шатенкою — і виявилося, що так навіть крутіше.

МАЙЛІ САЙРУС

Хороша дівчинка Ханна Монтана вмить перетворилася на секс-символа XXI століття. Безумовно, ключову роль тут зіграв провокативний кліп, у якому вона абсолютно гола катається на кулі… Але біляве волосся і «панківська» стрижка також додали образу зухвалості. 

НАДІЯ ДОРОФЄЄВА

Із Наді в образі русалоньки Аріель для багатьох почалася епоха гурту «Время и Стекло». Але зараз ми точно знаємо, що більш природні кольори личать співачці так само.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Тебе можуть зацікавити й інші зіркові добірки:

1. 5 модних зіркових образів жовтня, які нам найбільше запам’ятались

 

2. Тіна Кароль повторила розкішний образ відомої супермоделі

3. Страхітливі образи українських зірок на Хелловін (декого важко впізнати)

 

Новини по темі