Ніде гроші діти: На які забаганки знаменитості витрачають чималі кошти

На що знаменитості витрачають неймовірні суми | Зіркове життя | 1+1
Фото: Jetsetter

Так і кортить щось придбати.

Поділитися:

Напевно, кожен робив покупку, про яку згодом шкодував. Реклама, секундне бажання, давня мрія… Все це змушує витрачатися, а згодом задумуватися: «Навіщо?».

Не дивно, що й зірки піддаються різним спокусам. А про те, на які примхи селебріті витрачають купу грошей, вони розповіли у ЖВЛ.

Так, вокаліст гурту ТНМК Фагот зізнався, що зазвичай грошей на дурниці не витрачає. Втім, одного разу сам собі здивувався – придбав пилосмок за 4 тисячі доларів. Попри захмарну ціну агрегат міг похизуватися лише звичним набором функцій, тому згодом співак зрозумів – його обдурили.

Фото: Bestin.ua

Павло та Марина Зіброви свою найбезглуздішу покупку згадують неохоче. Під час відпочинку в Іспанії їм запропонували придбати апартаменти за дуже привабливою ціною. Отож, витративши 25 тисяч доларів, пара залишилася без нерухомості та з кепським настроєм.

Фото: instagram/pavlo_zibrov 

Звісно, зайвим житло не буває. Такої філософії дотримується й фронтмен гурту О.Torvald Женя Галич. Рокер розповів, що колись купив дві квартири, аби зробити з них одну велику, і жодного разу там не з’явився. А за два місяці став власником будинку, в якому вже за тиждень розпочав ремонт.

Фото: instagram/jenia_galich

Співачка Даша Астаф’єва також знає, що таке нестримні витребеньки. Якось вона «спустила» всю свою зарплату на речі, які жодного разу не одягнула. Річ у тім, що на концерт до іншого міста красуня прилетіла прямо з вечірки. Тож аби не заснути і насолодитися гарним настроєм, зірка вирушила на шопінг.

Напевно, у такому веселому стані ми й робимо помилки, – додає Даша.

Фото: Jetsetter

Ще більше дивних забаганок українських та голлівудських зірок побачиш у відео:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

2. Хто зі знаменитостей досі живе під маминим крилом