«Він був найкращим батьком, який тільки міг бути», – донька Кузьми Барбара (до 7-х роковин смерті видатного артиста)

7 років без Кузьми: до роковин смерті Андрія Кузьменка згадуємо, що про артиста розповідала донька Барбара
фотоархів 1+1

Сьогодні 7 річниця смерті Кузьми Скрябіна. Що про батька розповідала його єдина донька Барбара?

Поділитися:

2 лютого 2015 року не стало видатного українського артиста, фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, якого всі знали як Кузьму Скрябіна. 7 років тому, у віці 46 років, Кузьма потрапив до автокатастрофи, яка забрала його життя. Єдина донька Кузьми Барбара в інтерв’ю «ЖВЛ» раніше розповідала, яку роль в її житті відігравав тато.

Згадаємо сьогодні слова Барбари про батька:

«Ми були дуже близькими. Весь час, коли він був не на концертах, коли в нього був вільний час від зйомок, ми весь час були разом. Ми дуже багато подорожували і час разом постійно був дуже активним».

Барбара розповідає, що Кузьма був чудовим татом, цінував кожну мить, проведену разом із сім’єю. Не дивлячись на те, що був активний по життю, любив і родинний затишок. Дівчина ділиться сокровенним про тата:

«Він був дуже хорошим батьком, у всьому мене підтримував. Найкращий тато, який тільки міг бути».

КузьмаФОТО: фотоархів 1+1

Барбара згадує – смерть тата стала справжнім випробуванням для неї. Також її надзвичайно вразило, скільки незнайомих людей, пересічних українців щиро сумують за її рідним батьком.

«Я не очікувала, що стільки людей будуть плакати. Я знаходилася довгий період часу в депресивному розладі. Це був мій 1 курс університету, я була на заспокійливих, дуже багато всього я не пам’ятаю».

Донька Кузьми розказує, що зверталася і продовжує звертатися за допомогою до психолога, адже досі не пережила втрату. Вона дуже сильно любить тата і сумує за ним. Також дівчина заради пам’яті про тата хоче досягти всіх поставлених цілей у житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чувак, ти крутий», – дружина Скрябіна про виступ Дмитра Кадная під пісню Кузьми на «Танцях з зірками»

Єдиній доньці Кузьми Скрябіна зараз 24 роки, вона отримала диплом лікаря та працює дерматологом. Вдало склалося і особисте життя Барбари – влітку 2020 року вона вийшла заміж. Дівчина впевнена – тато був би невимовно щасливий за неї.

Кузьму Скрябіна згадує вся Україна, його творчість мала неабиякий вплив на розвиток нашої культури. Виконанням пісні авторства Андрія Кузьменка «Старі фотографії» тренери розпочали 12 сезон головного вокального шоу «Голос країни», яке можна дивитися щонеділі о 21:00 на 1+1. Дивіться, як це було: