Які незвичайні суперздібності мають зірки (Горбунов, Каменских, Білик дивують прихованими талантами)

Які таланти приховували українські зірки?

Поділитися:

"Талановита людина – талановита в усьому". Ці слова стосують багатьох українських знаменитостей. Та є серед зірок і такі, чиї приховані здібності можна назвати справжніми суперсилами. Хто здивує незвичайними особливостями свого тіла, а хто надприродними здібностями? Дізнались в "Життя відомих людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Павленко прокоментувала плітки про її роман з переможцем "Євробачення-2020" Даміано Давідом, а також розповіла про своє тяжке дитинство (відео)

1. Мало хто знає, що NK не тільки вправно володіє своїм голосом, а ще й вміє імітувати чужий спів: артистка віртуозно повторює характерний вокал всесвітньо відомих співачок: Брітні Спірс, Шер, Шакіри...

2. Незмінний ведучий шоу "Танці з зірками" Юрій Горбунов, маючи акторську освіту, запросто грає на чотирьох музичних інструментах, танцює і співає. Але такого володіння тілом від нього ніхто не очікував: зірка вміє рухати вухами. Цю здатність має менше, ніж 10% населення Землі, а обома вухами відразу, та ще й ритмічно — ще менше. Ще Юра похвалився, як жонглює та показує фокуси. 

3. Довго мовчала про свою суперсилу телеведуча Маша Єфросиніна: учасниця зіркової команди шоу "Маскарад" у розмові з "ЖВЛ" зізналась, що успадкувала від мами надчутливий нюх. Телеведуча, відчувши аромат, може легко розпізнати людину навіть у сусідній кімнаті, або здогадатися, яке вино пив чоловік за вечерею: червоне чи біле. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлія Саніна про батька: мої перші екстравагантні костюми пошив він

4. Сергій Танчинець, соліст групи "Без Обмежень" піддався жорсткій критиці за не гнучкі рухи на "Танцях з зірками". Проте у розмові з "ЖВЛ" звинувачення спростував:

Я можу покласти руки на стегна і торкнутись ліктями. Так більше ніхто не може, буквально декілька людей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки шоу «Маскарад»: як готувалася до ефірів Маша Єфросиніна, за що соромно Володимиру Дантесу та чи має екстрасенсорні здібності Ірина Білик

5. Уся країна обговорює екстрасенсорні здібності Ірини Білик. Своїм даром співачка шокує: каже, що заздалегідь знала про смерть свого батька і про загибель близького друга Андрія Скрябіна. Навіть природна катастрофа світового масштабу не стала для зірки сюрпризом — вона передбачила повінь в Таїланді. З "ЖВЛ" співачка наважилася поділитися правилами вдалого пророцтва:

Справжньому професіоналу треба налаштуватись. Це правда, що коли екстрасенс працює, треба, щоб було тихо, щоб було світло приглушене.

Зізнається: їй здібності не заважають, проте інколи вона не хоче вірити в те, що їй привиділося.

 

6. Співак Сергій Бабкін вперше розповів про те, що вміє загортати повіку. Ще взимку 2021 співак мав рідкісне захворювання органів зору та переніс операцію на сітківці. Та зірка швидко відновилась і тепер керує своїми очима на всі 100.