Чому Анна Кошмал приховує свого чоловіка — розповіли у "ЖВЛ представляє"

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Чому акторка Анна Кошмал приховує чоловіка та як вони стали бізнес-партнерами.

Поділитися:

Українська акторка Анна Кошмал в одному з інтерв'ю розповіла, чому попри майже сім років подружнього життя ретельно приховує того, хто поцупив її серце. Лише іноді у фотоблозі Анна ділиться світлинами, де здебільшого видніються руки її коханого, спина або ж дівчина прикриває його обличчя смайликами. Анна прокоментувала свої публікації: 

"Колись пожартували: ми сфотографувалися і наклали фільтр діснеївських принцес. Це перша фотографія, яку він мені дозволив викласти. Я пам'ятаю, що це вічне запитання у всіх: "Чому не показуєте свого чоловіка?" А він каже: "Напиши, що тому, що не такий він вже й молодий".

Також артистка зізналася, що до повномасштабного вторгнення її обранець працював у кіновиробничій галузі, а після 24 лютого 2022 року Анна та її чоловік стали бізнес-партнерами і заснували власний бренд натуральної рослинної косметики. Детальніше про про життя Анни і її чоловіка дивіться у "ЖВЛ представляє". 

Пара наразі виховує п'ятирічного сина Михайла, який восени піде у перший клас.

"Навіть бабуся на 1 вересня відпроситься зі школи, бо вона у нас викладач у школі вже більше 30 років. Вона зі свого 1 вересня відпроситься і приїде, бо це ж така подія для всієї родини — перший клас у першого онука".

Анна з чоловіком уже і майбутні обов'язки між собою розділили. Наприклад, місію відводити Михайла до школи акторка охоче віддала коханому.

"Він зазвичай зранку встає, збирає його, годує і відводить у садок. Боже, такий святий у мене чоловік виходить".

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі