Чому діти Анджеліни Джолі і Бреда Пітта не бажають спілкуватися з батьком

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Шайло Джолі-Пітт прагне позбутися прізвища батька: що стало причиною - розповіли у "ЖВЛ представляє".

Поділитися:

Анджеліна Джолі сьогодні святкує свій день народження. Зірці виповнилося 49 років. За плечима в Джолі три шлюби, найдовший і найскандальніший — з Бредом Піттом.

Разом вони виховували шістьох дітей, разом пережили важкі операції. Джолі через високий ризик захворіти на рак видалили груди й репродуктивні органи. Та після 12 років разом вони все ж таки офіційно одружилися на прохання дітей. В 2016 році пара офіційно оголосила, що більше не разом. Розійтися мирно не вдалося. Джолі звинувачувала його в алкоголізмі та агресії. Бред Піт каявся і благав дати побачитися з дітьми. Анджеліна була невблаганна.

Сьогодні діти, судячи з того, що відмовилися від батьківського прізвища, з ним не спілкуються і не бажають бачити. 18-річна Шайло Джолі-Пітт, донька зіркових голлівудських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, вирішила остаточно порвати з минулим. Дівчина найняла особистого адвоката, щоб офіційно змінити прізвище на материнське – Джолі. За словами друзів родини, таке важливе рішення Шайло ухвалила через складні стосунки з батьком. Джерела стверджують, що останньою краплею для Шайло стала жорстока поведінка Бреда Пітта. Нібито, перебуваючи під дією алкоголю, він підняв руку на неї та на інших дітей. Після цього інциденту Анджеліна остаточно розірвала стосунки з Піттом і подала до суду на розлучення. З того часу пара через суд намагається поділити опіку над дітьми. Варто зазначити, що за останні 5 років четверо з шести дітей Джолі та Пітта вже стали повнолітніми, і лише Нокс та Вів'єн залишаються неповнолітніми. Чи вдасться Шайло змінити прізвище - стане відомо згодом. Її прохання буде розглянуто в суді, і остаточне рішення залежатиме від судді.

Сама ж Джолі, розлучившись, залишилася на самоті.

"Це дуже важко, мені зовсім не подобається бути самою, це не те, чого я хотіла. Можливо, колись я впораюся зі своїми проблемами", - зізнається акторка.

Як вважає акторка, усе через репутацію скандалістки і токсичної жінки, яку вона здобула під час розлучення. Натомість завжди поряд троє синів і троє доньок. З ними вона й планує провести свій святковий день.

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі