Головний продюсер Музичної платформи України Геннадій Вітер ексклюзивно для "ЖВЛ представляє": про ставлення до Олега Винника та особисте життя

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Геннадій Вітер в інтерв'ю "ЖВЛ представляє" зізнався, що має двох дітей.

Поділитися:

Один із головних інсайдерів українського шоубізу, продюсер Музичної платформи України, що відбудеться 26 травня о 23:00 на телеканалі "1+1 Україна", Геннадій Вітер відверто розповів "ЖВЛ представляє", як розчарувався в Олегу Виннику, якого колись називав близьким другом.

"Велике розчарування, коли людину насправді вважаєш близькою людиною. Але після вторгнення ця людина просто зникла. Через моїх друзів він передав фразу: "Гєна мені навіть не телефонує". По-перше, у мене немає його нового номеру телефону, який він змінив буквально за два або три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою він живе, але та не відповіла. Точніше відповіла аж через 7 місяців, тоді я вже не відповів, бо розумів, що мені це просто не цікаво. А Олег, на жаль, виявився просто слабкою людиною, який не зміг підтримати своїх друзів".

Не зміг Геннадій не прокоментувати тему особистого життя, адже йому часто приписують неочікувані союзи.

"За останній місяць мені приписали романи з MELOVIN, Олегом Кензови, Винником, Славою Дьоміним. Якось підходить до мене Настя Приходько і каже: "А у тебе роман з мером Дніпра?" Я говорю: "А хто там мер?" У мене романи з усіма. Люблю всіх".

Насправді про кохання Геннадія нічого не відомо, проте ексклюзивно для "ЖВЛ Представляє" він зізнався, що має двох дітей. 

Зараз Вітер продовжує збирати на одній сцені у проєкті "Музична платформа України" топових виконавців, аби об'єднати українців та здивувати неочікуваними дуетами, прем'єрами та улюбленими хітами. DOROFEEVA, MAX BARSKIH, MELOVIN, Артем Пивоваров, KOLA, Wellboy, Анастасія Приходько та багато інших підготували чимало музичних сюрпризів до Дня Києва, які можна буде побачити вже 26 травня о 23:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі