Світлана Тарабарова розповіла про горе в сім'ї

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

У родині Світлани Тарабарової трапилося горе: помер батько співачки.

Поділитися:

У Світлани Тарабарової загинув рідний батько - Василь Володимирович. Про це Світлана повідомила у своєму блозі. Лише 16 березня він відсвяткував свій 71-й день народження. Причина смерті наразі невідома. Світлана лише опублікувала чорно-біле фото та написала щемливий текст:

"Тато, я люблю тебе. Ми любитимемо тебе вічно. Ти навчив мене бути сміливою та сильною, ти навчив цінувати родину, вірити у мрію і не здаватись. Нам всім дуже боляче. Сподіваюся, тобі вже легше."

тарабарова

Як розповідала Світлана раніше, її тато Василь Володимирович працював головним енергетиком на заводі у Херсоні. Попри технічну професію, він був людиною творчою та артистичною, тому  завжди підтримував її вибір.

У грудні 2022 року Світлана Тарабарова забрала своїх батьків з Херсона. Вони пережили окупацію, а після звільнення міста залишалися під обстрілами. Після початку повномасштабної війни співачка розповіла, що її родина не змогла покинути Херсон через хворобу батька.

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі