Алісса Мілано та Гіларі Свонк працюватимуть на підтримку України: відео

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Світові зірки продовжують долучатися до United 24 та підтримувати Україну.

Поділитися:

"Буду з Україною і підтримуватиму" - з такими словами записали відеозвернення голлівудські акторки, зокрема зірка серіалу "Всі жінки відьми" Алісса Мілано.

"Україна потребує нашої підтримки більше, ніж будь-коли. Повномасштабна війна в Україні нелюдяна, підла та варварська. Вона має закінчитися справедливим миром і перемогою України. Українці, знайте, я буду з Україною і підтримуватиму вас на цьому шляху".

підтримка

Артистка стала амбасадоркою платформи United24. Однак, не одна Мілано висловила підтримку Україні. Дворазова володарка премії "Оскар" за головні жіночі ролі у фільмах "Хлопці не плачуть" та "Крихітка на мільйон доларів" Гіларі Свонк також підтримала Україну:

"Вже понад два роки Україна страждає від жорстокого та несправедливого російського вторгнення. Мир і безпека для українців мають настати, і ми повинні допомогти їм досягти цього. Я підтримую народ України та закликаю всіх робити те саме".

підтримка

Від платформи United24 акторки працюватимуть над допомогою Україні у таких напрямках: освіта, наука та медична допомога.

До того ж. американський актор Міша Коллінз нещодавно знову приїхав в Україну. Зірка серіалу "Надприродне" разом із режисером Даріусом Мардером та підрозділом українських ДСНСівців відвідали місця, де триває гуманітарне розмінування на Сумщині. Встигли побачити роботу водолазів та навіть познайомилися з пошуковими собаками.

"Я вражений українською стійкістю", - так описав свій візит Коллінз. 

Нагадаємо, що на річницю повномасштабного вторгнення і інші світові зірки Голівуду виразили слова підтримки Україні. зокрема Роберт де Ніро, Катрін Деньов, Марк Гемміл Вігго Мортенсен, Лієв Шрайбер, Пʼєр Рішар та багато інших були вражені стійкістю українців і цій війні і стали амбасадорами United 24. 

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі