Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA розповіла про свою команду та про головні особисті завдання на проєкті (ЕКСКЛЮЗИВ)

Голос країни
DOROFEEVA поділилася враженнями від свої команди на "Голосі країни" та розповіла про головні завдання на сезон

23 січня відбулася прем’єра «Голосу країни-12». Тренерка DOROFEEVA розповіла про свою команду та про те, які завдання собі ставить на проєкт.

Поділитися:

23 січня на 1+1 відбулася прем’єра головного вокального шоу «Голос країни». Напередодні відбулася яскрава презентація шоу, яку відвідали зіркові гості: артисти, ведучі, блогери. У вишуканій святковій атмосфері ексклюзивно для сайту 1+1 тренерка «Голосу країни-12» DOROFEEVA поділилася враженнями від  своєї команди учасників та зізналася, які особисті завдання ставить собі на цей сезон шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

DOROFEEVA  – тренерка-переможниця минулого сезону шоу «Голос країни». Цього року вона так само налаштована лише на перемогу, а головне – хоче дати максимум своїм учасникам. Співачка зізналася:

«Мені як тренерці кожному учаснику хочеться дати якомога більше поза сценою. Адже найкраще, з чим вони вийдуть з «Голосу країни», – це досвід. Саме завдяки цьому проєкту у них може розпочатися музична кар’єра».

Дорофєєва Голос

Надя наголошує, що «Голос країни» – це прекрасний, надзвичайно потужний, але все ж початок великого творчого шляху. І після завершення участі у шоу головне не розгубитися, а використати на повну здобутий досвід, зв’язки, навички. На «Голосі країни» за учасниками спостерігають не лише тренери, а й музичні продюсери, відомі музиканти. Тому дуже важливо вчасно створити колаборацію, відгукнутися на пропозицію про співпрацю, заявити про себе як про артиста великої сцени, з яким можна і потрібно працювати поза межами шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Голосу країни" Анна Кіндзерська: Я би хотіла, щоб люди знали про мою маму, яка самотужки "підняла" 8 дітей

DOROFEEVA  озвучила своє головне завдання на цей сезон «Голосу країни»:

«Я як тренерка повинна максимально прокачати своїх учасників, щоб вони після закінчення шоу розуміли, як працювати самостійно. І не боялися цього».

Дорофєєва Голос

Як DOROFEEVA  сформувала свою команду на «Голосі країни-12» під час сліпих прослуховувань, можна побачити, спостерігаючи за ефірами шоу щонеділі о 21:00 на 1+1. Про своїх учасників тренерка розповіла наступне:

«Моя команда смілива, душевна і молода, і це не про вік, а про відчуття. У всіх моїх учасників багато свіжих ідей і взагалі вони прекрасні люди».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: На YouTube вийшов перший випуск digital-версії спецпроєкту «Другий шанс»

Разом зі своїми учасниками DOROFEEVA  планує виконати не одну пісню на сцені «Голосу країни». Співачка зізналася, що любить дивувати глядачів своїми виступами. Крім того, для неї дуже важливо, щоб пісня пасувала і учаснику, доповнювала його образ і талант. Що це будуть за композиції і з ким з учасників Надя їх виконає? Про це можна буде дізнатися з ефірів «Голосу країни»: дивіться головне вокальне шоу країни щонеділі о 21:00 на 1+1. Також дивіться, як знімають новий сезон шоу та про який сюрприз не знали навіть тренери:

Новини по темі