Як розподілити бюджет на новорічний стіл: допомога Google Bard

Як розподілити бюджет на новорічне меню: допомога Bard Google
Freepik

Готуємо новорічні страви: як заощадити гроші та не витратити зайвого підкаже чат Bard.

Поділитися:

Новий рік — це особливе свято, яке попри складні умови хочеться провести з рідними та близькими. Навіть якщо у вас обмежений бюджет, ви можете створити святковий настрій і приготувати смачне меню. Ми зібрали кілька порад, як розподілити бюджет на новорічний стіл за допомогою чат-боту зі штучним інтелектом Google Bard.

Як розподілити бюджет на новорічний стіл: поради Google Bard

Встановіть максимальну суму бюджету. Перш за все необхідно визначити, скільки грошей ви можете витратити на святкування. Це допоможе вам визначитися з масштабом заходу та вибором страв.

Розрахуйте кількість гостей. Враховуйте кількість гостей, які будуть присутні на святі. Це допоможе вам підібрати кількість страв та напоїв.

Виберіть страви, які вам подобаються. Краще приготувати те, що ви любите, і тоді ви зможете насолодитися святом.

Складіть новорічне меню. Це допоможе вам визначитися з набором продуктів та їхньою вартістю.

Пошукайте знижки на продукти та напої. Ви можете знайти їх у супермаркетах, магазинах мережі оптової торгівлі або в інтернеті.

Готуйте страви самостійно. Це один із найкращих способів заощадити. Ви можете знайти рецепти в інтернеті, книгах або журналах.

Відмовляйтеся від дорогих продуктів. Якщо ви хочете заощадити, відмовтеся від дорогих продуктів, таких як ікра, осетрина, трюфелі та інші делікатеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2024: універсальні подарунки для дітей та дорослих

Новорічний бюджет за допомогою Google Bard

За допомогою Bard ви можете скласти новорічне меню, розрахувати кількість продуктів з урахуванням гостей, знайти рецепти та знижки. Наприклад, запитайте у чат-бота, скільки вам потрібно продуктів для крабового салату на 5 осіб.

Дивіться, як приготувати милі новорічні канапки "Санта" у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на продукти перед Новим роком: як економити на святах

Новини по темі