Ексклюзив: ведучі 1+1 поділилися зворушливими світлинами до Дня батька (фото)

Фото ведучих 1+1 з дітьми до Дня батька - 1+1

Це дуже мило!

Поділитися:

Міжнародний день батька — це свято на честь всіх татусів, яке відзначається щороку у третю неділю червня. У 2023 році дата святкування Дня батька випадає на 18 червня. З нагоди свята ексклюзивно для сайту 1+1 ведучі поділилися зворушливими знімками і розповіли, що для них означає бути батьком. 

Тімур Мірошниченко:

Бути батьком для мене – це найбільша шана і честь. Це страшенна відповідальність, це недоспані ночі, тому що постійно когось треба відвести до вбиральні, або обіймати півночі, тому що комусь страшно. Або отримати п’яткою в око, коли до тебе вночі заліз хтось під ковдру. Але у відповідь ти отримаєш безлімітний потік любові і енергії, яка підживлює тебе і змушує рухатись вперед. І в жодному разі не зупинятися, навіть коли ти втомився страшенно. Твої діти – твої головні енерджайзери! Бути батьком – це найкраще, що може статися з чоловіком.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко розповіла, що їй допомагає емоційно триматися під час війни

ведучі 1+1

Святослав Гринчук:

Бути батьком як, зрештою, і бути мамою - то найлегша справа із, здавалося б, складних і найскладніша із тих, що можуть здатися легкими, на перший погляд. Бути батьком - це бути найкращим другом, але інколи і строгим охоронцем у в’язниці. Бути прекрасним принцом, але інколи і злим потворним піратом. Бути всезнаючим учителем, але інколи - і дурником, який слухає з роззявленим ротом те, чого ніколи не міг собі і уявити. Бути майстром на всі руки, але часом і безнадійним невдахою, коли доходить до запеклих змагань. Ну і ще. Бути мамою час від часу. Це у татових посадових обов'язках також прописано. Просто маленьким шрифтом.

ведучі 1+1

ведучі 1+1

Костянтин Грубич:

Бути батьком - це відповідальність. Це радість і страх втрати, турбота, емпатійні ресурси посилюються в рази. Батьківська любов, мабуть, найсильніша з можливих. Разом з тим статус батька тебе змушує жити так, щоб кожен вчинок був достойний, навіть якщо про нього ніхто не знатиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко зі своєю кішкою Ґішою прикрасила обкладинку журналу «Зоодруг» (фото)

ведучі 1+1

ведучі 1+1

Юрій Горбунов: 

Бути батьком - це відповідальність і суцільне безмежне щастя!

Новини по темі