Ірина Поплавська святкує 25-річчя: перші акторські проби із сімейного архіву

Ірина Поплавська святкує День народження: акторці 25 років

Акторка, яка грає Настю Глушко в серіалі "Моя улюблена Страшко" святкує ювілей та поділилася унікальними кадрами з дитинства!

Поділитися:

Ірина Поплавська, акторка, яка грає головну роль в серіалі "Моя улюблена Страшко" Настю Глушко, святкує ювілей: зірці виповнюється 25 років! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На які жертви заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська: дивіться залаштунки серіалу " Моя улюблена Страшко" (відео)

У мережі набирає популярності особистий щоденник героїні ya_ne_strashko, у якому героїня Настя Глушко ділиться власними історіями, переживаннями та особистими проблемами, близькими кожному. Підписуйтеся, щоб читати першими драматичні зіркові історії та історії користувачів з коментарями практикуючого психолога. 

Нещодавно в Instagram з'явилося і відео, де зовсім маленька Ірина Поплавська з білою перукою та у вишиванці робила свою першу "акторську візитівку": відео домашнє та не призначалося до якоїсь зйомки.

Якось я приїхала до свого дядька і бабусі, побачила перуку і камеру, а далі дивіться, що з цього вийшло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Ірина Поплавська розказала, чому не користувалася парфумами, а також про другий сезон «Моя улюблена Страшко» і своє кохання

Акторка Ірина Поплавська, яку ми знаємо як Настю Глушко, народилася 30 вересня 1996 року. Ірина народилася в Києві, проте 20 років свого життя прожила в Одесі. Вперше думка стати акторкою закралася в 12 років, проте ще довго до вступу вона вагалася. Дівчина закінчила Київський міжнародний університет, акторську майстерню Льва Сомова. Серіал "Моя улюблена Страшко" — це перша її телевізійна робота, перша головна роль та перше глядацьке визнання! Прочитати повну біографію Ірини Поплавської можна тут.

Подейкують, що в Ірини Поплавської виник роман з Олександром Соколовим, який грає Максима! Правда це чи ні? Дивіться сюжет: