Меган Маркл вдягнула витончену підвіску на честь свого маленького сина

Меган Маркл вдягнула витончену підвіску на честь сина Арчі (фото) | Королівська родина |1+1
Фото: GettyImages

Герцогиня порадувала прихильників черговим виходом у світ після пологів.

Поділитися:

Після народження сина Арчі Меган Маркл не балує публіку своєю появою. Прихильники герцогині навіть сумнівалися, що вона з’явиться на матчі своєї кращої подруги, тенісистки Серени Вільямс. Та Меган своїх напризволяще не кидає, і як добросовісний друг таки зайняла своє місце на трибуні.

На матч герцогиня прийшла у супроводі двох університетських подруг. До слова, Меган Маркл не стала підійматися до королівської ложі, а приєдналася до всіх уболівальників у звичайних кріслах.

Фото: GettyImages

Для виходу молода мама обрала casual-образ: герцогиня поєднала білий піджак у тонку чорну смужку, джинси і туфлі-човники. А доповнив королівський лук білий солом’яний капелюшок із чорною стрічкою. Родзинкою образу стала витончена підвіска з крихітною літерою «А», що означає «Арчі» – ім’я її новонародженого сина.

Фото: GettyImages

Уже завтра, в суботу, відбудуться хрестини маленького Арчі, та королівське подружжя не розкриває імена хрещених батьків. Припускають, що одним із них стане саме тенісистка Серена Вільямс. Подробиці у відео:

Нагадаємо, що нещодавно Меган Маркл з’явилася на публіці з чоловіком принцом Гаррі і здивувала чудовою формою через два місяці після пологів.

Читай більше про герцогиню Сассекську:

1. Ремонт будинку Меган Маркл і принца Гаррі коштував 3 млн доларів

2. Що сталося з обручкою Меган Маркл

3. Який подарунок принц Гаррі зробив Меган Маркл до річниці весілля

4. Вишуканий образ Меган Маркл: Перший публічний вихід герцогині після пологів (фото)

5. Скільки коштував вагітний гардероб Меган Маркл

Новини по темі