Ремонт будинку Меган Маркл і принца Гаррі коштував 3 млн доларів

Скільки коштував ремонт будинку принца Гаррі та Меган Маркл | Королівська родина |  1+1
gettyimages.com

Дизайном займалася Вікторія Бекхем.

Поділитися:

Ще на початку квітня герцоги Сассекські принц Гаррі та Меган Маркл переїхали у свою офіційну резиденцію — котедж Фрогмор-хаус. Цей переїзд подружжя запланувало давно, тому до ремонту будинку вони поставилися вельми серйозно. 

Відомо, що головним дизайнером будинку стала Вікі Чарльз. Вона ж займалася декоруванням готелю Soho Farmohouse, де проходив дівич-вечір герцогині. Була залучена до роботи й подруга Меган, відома дизайнерка Вікторія Бекхем. Саме вона проводила консультації для пари щодо вибору посуду, текстилю та інших деталей в оформленні житла. 

За інформацією видання People, ремонт у котеджі Фрогмор-хауса майже завершений. Він коштував Гаррі та Меган близько 3 млн доларів. Більшу частину суми заплатила королева Єлизавета ІІ зі свого суверенного гранту, який формується із податків жителів Великобританії. Іншу частину коштів герцоги Сассекські заплатили самостійно. 

«Завіси, меблі, техніку і предмети інтер'єру - все це було оплачено герцогом та герцогинею. Дизайн вийшов досить затишним і сімейним. Насправді будинок не такий великий, як люди можуть подумати. У ньому всього чотири кімнати і одна дитяча», — повідомив інсайдер. 

Бажаємо тепла і щастя молодому подружжю у їхньому новому будинку!

Нагадуємо, що нещодавно Меган Маркл запропонували стати редактором видання Vogue. Дізнавайся усі деталі у відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Що сталося з обручкою Меган Маркл

2. Меган Маркл позмагається з подругою Вікторією Бекхем за звання ікони стилю

3. Принц Гаррі обіймається з Рітою Орою, поки Меган Маркл у декреті (фотофакт)

 

Новини по темі