Скільки коштував вагітний гардероб Меган Маркл

Меган Маркл - скільки коштував вагітний гардероб герцогині
Фото: GattyImages

Дізнайтесь, у яку суму британській короні обійшовся образ вагітної герцогині.

Поділитися:

Модниці з різних куточків світу із зацікавленням стежили за вагітними образами Меган Маркл, яка стала мамою 6 травня цього року. Та й не дивно, адже цю представницю королівської родини називають «герцогинею стилю».

Фото: Elle

37-річна дружина принца продемонструвала світові мінімум 75 неповторних вбрань. За приблизними підрахунками, британська королівська родина не пошкодувала на одяг Меган вражаючу суму – 674,400 доларів. Це мінімум усемеро перевищує вартість гаредероба, який, будучи при надії, носила невістка герцогині Сассекської Кейт Міддлтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 образів вагітної Меган Маркл, які закохують із першого погляду (фото)

Деякі вбрання герцогині коштували надзвичайно дорого. Наприклад, у жовтні 2018-го Меган Маркл відвідала захід Geographic Society Awards у сукні від Oscar de la Renta за 18,500 доларів.

Фото: GettyImages

Та були серед її речей і відносно недорогі, як ось трикотажна сукня для вагітних від H&M за 49 доларів.

Фото: GettyImages

Ще до одруження з Гаррі Меган не приховувала своєї любові до дизайнерського одягу, – пояснив виданню MarieClaire модний дизайнер платформи Love the Sales Ліам Соломон.

Для виходу на червону доріжку та і просто на щодень колишня акторка завжди обирала дорогі бренди, як ось Dior чи Givenchy. Воно й не дивно, що її новий статус монаршої особи лише посприяв стилеві Меган. Тим паче, що тепер герцогиня може витратити на одяг значно більше грошей.

Модне минуле Кейт Міддлтон не дуже яскраве, якщо порівнювати з Меган. Саме це, на думку Соломона, і є причиною того, що герцогиня Кембриджська зазвичай обирала простіші і більш доступні наряди. Серед фаворитів Кейт – бренд одягу для вагітних Seraphine.

Фото: GettyImages

І поки Меган бавить новонародженого Арчі, ми з нетерпінням чекаємо на оновлений гардероб королівської законодавиці стилю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітність їй до лиця: 5 образів Кейт Міддлтон

Більше про вагітність Меган Маркл:

 

Новини по темі