На цей модний макіяж як у індійської красуні Пріянки Чопри ти витратиш 10 хвилин

Трендовий макіяж як у індійської красуні покроково | Краса | 1+1
@priyankachopra

Експрес-урок для тих, хто хоче бути в курсі останніх трендів.

Поділитися:

Серпень добігає кінця, тому залишилися лічені тижні, аби нарешті спробувати наймодніший літній макіяж. На стильний експеримент нехай тебе надихне східна акторка і модель Пріянка Чопра. Вона також наважилася проміняти природну нейтральну гаму на яскраві кольори — і результат просто вибуховий. Дивись і повторюй!

1. Нанеси на обличчя зволожуючий крем та вирівняй відтінок шкіри за допомогою тональної основи або консилера (а за необхідності — і того, й іншого). Зафіксуй результат пудрою, додай свіжості за допомогою рум’ян і хайлайтера та підкресли брови так, як робиш це зазвичай.

2. Тепер можна переходити до макіяжу очей. Нанеси на повіки коричневі тіні, щоб очі стали більш виразними. Тепер намалюй стрілки олівцем яскравого кольору — блакитним, бірюзовим, жовтим, бордовим або смарагдовим. 

Не намагайся досягти бездоганного результату з першої спроби. Малюй стрілку в декілька етапів — від зовнішнього кутка ока до центру, від центру до внутрішнього кутка — або ж спочатку накресли контур, а потім заповни його кольором. 

Також можна відмовитися від графічного варіанту та розтушувати лінію пензликом — тоді те, наскільки стрілка вийшла рівною, не матиме значення. 

3. На останньому етапі нафарбуй вії та підкресли губи бальзамом чи помадою нейтрального відтінку. Готово!

Цікаво, що такий модний макіяж припав до смаку не лише індійській красуні, а й багатьом українським зіркам. Надихайся їхніми ідеями та читай бьюті-поради:

1. Michelle Andrade показала макіяж, який зробить тебе зіркою літніх фестивалів

2. Яскраві стрілки та фешн-плетіння: Зірки 1+1 захопилися б'юті-трендами

3. ТОП-5 головних трендів у макіяжі 2019

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі