Michelle Andrade показала макіяж, який зробить тебе зіркою літніх фестивалів

Мішель Андраде показала наймодніший макіяж літа 2019 (ФОТО)
@mishvirmish

П’ять хвилин — і ти неперевершена!

Поділитися:

У тренді природність — сяюча шкіра без залишків тонального засобу, здоровий рум’янець, густі брови та вкриті лише зволожуючим бальзамом губи.

Але це не означає, що для яскравих тіней та підводок у твоїй косметичці більше не має місця. Використовувати їх можна, а влітку — навіть потрібно. Варто тільки навчитися робити це так, як радять відомі візажисти. Або ж взяти приклад із зірок, які завжди в курсі останніх модних хітів.

Днями свою обізнаність з приводу актуальних тенденцій продемонструвала чарівна співачка україно-болівійського походження Michelle Andrade. Учасниця Танців з зірками показала мінімалістичний природній макіяж, до якого додала свіжості та соковитих літніх акцентів.

Michelle використала тіні бірюзового кольору, щоб створити яскраві стрілки та цікаві лінії біля внутрішнього куточка ока. Приклад того, як кількома рухами можна урізноманітнити повсякденний макіяж та навіть зробити його святковим!

@mishvirmish

Візажисти рекомендують не обмежувати себе в кольорах. Влітку дозволь собі більше барв: рожева, червона, смарагдова, лимонна або фіолетова підводка не залишать тебе без уваги як на прогулянці з подругами, так і на гучному музичному фестивалі.

До того ж, це необов’язково мають бути саме стрілки. Намалюй на обличчі кольорове ластовиння, підведи знизу брови або поставь олівцем крапки в різних куточках очей. Надихайся ідеями з нашої добірки!

@agatafaras

Нагадаємо, що минулого року Michelle Andrade брала участь у Танцях з зірками, а незабаром стартує новий третій сезон. Поки імена учасників засекречені, пригадай, якою співачка була на цьому проекті:

Більше цікавого про косметику та макіяж:

1. Літній макіяж для проблемної шкіри: 6 простих кроків (відео)

2. ТОП-5 головних трендів у макіяжі на літо 2019

3. 5 порад, як підкреслити свої особливості за допомогою косметики

Новини по темі