Неймовірне відео про Україну стало вірусним за лічені години

Неймовірне відео про Україну стало вірусним за лічені години | Новини | 1+1
Фото: instagram/dorosh.raw

Краса рідної землі вражає.

Поділитися:

Днями мережу полонило надзвичайно креативе відео про Україну. Користувачі Instagram почали масово поширювати кліп під назвою Ukraine is My Home («Україна – мій дім»). І на те була вагома причина.

Так, відеоряд динамічно знайомить глядача з мальовничими куточками нашої Батьківщини. Пустелі, каньйони, ліси, гори, море – це далеко не весь перелік того, що у подорожах Україною зафільмував 22-річний Назарій Дорошкевич. Історією створення вірусного ролика хлопець поділився у своєму Instagram.

Відеозйомкою талановитий українець зацікавився 2013 року. Певно, на творчість Назара надихнула краса могутніх Карпат, поблизу яких він виріс.

Я люблю рух, драйв, екшн! Хочу вдихати життя на повні груди! – розповів хлопець підписникам.

Фото: instagram/dorosh.raw

Свою роботу, яка так припала до душі українцям, Дорошкевич порівняв із величезною картиною, що складена з маленьких шматків.

Графічний конструктор для дорослих, – пояснив Назар.

Матеріал для відео юнак збирав 2 роки, а локації для зйомок шукав скрізь – в Instagram, Google, Google Maps. І його зусилля не були марними. Ukraine is My Home – незаперечний доказ того, що наша країна – сповнена чудес.  

Тож твоїй увазі – 23 тисячі кілометрів шляху, понад 40 дивовижних місць України, 500 прослуханих треків та 3 тижні монтажу. Насолоджуйся:

«Приїздіть в Україну, насолодіться нашою гостинністю, пейзажами, чудовим кліматом і створіть для себе один із найяскравіших спогадів життя!» – звернувся Назар до іноземців в описі до свого відео на YouTube.

Більше цікавих матеріалів про красу України шукай тут:

1. Де відпочити в Карпатах восени

2. Мегаспоруди України, які захоплюють своєю величчю

3. Українські озера, які зачарують тебе з першого погляду

4. 5 найкрасивіших палацово-паркових комплексів України, які перенесуть тебе в іншу епоху

5.  Мальовничі пейзажі України, що неначе зійшли з картин

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі