Скільки холостячка Леся Нікітюк заробляє на своїх соціальних мережах

Скільки заробляє Леся Нікітюк на Інстаграмі

Катерина Осадча, ведуча шоу «Світське життя», зустрілася з телеведучою Лесею Нікітюк на відкритті тік-ток хаусу. Ексклюзивно для «Світського життя» Леся розповіла, скільки заробляє на соцмережах та чи запрошували її стати героїнею шоу «Холостячка».

Поділитися:

Для телеведучої Лесі Нікітюк, соцмережі – невіддільна частина життя і заробітку, тому що у неї в Інстаграмі 4 мільйони підписників і одна з найдорожчих реклам. Зірка стверджує, що весь її заробіток тримається саме на соціальних мережах:

Скажімо так: за минулий рік у мене було одне шоу на каналі. Ми всі майже просиділи без роботи. Я дуже рада, що встигла попасти в цей вагон соцмереж та молоді. Та й взагалі, подивіться на TikTok Юрія Горбунова! Він справжня зірка!

Батьки Лесі Нікітюк нещодавно відсвяткували рубінове весілля – 40 років разом. Який сюрприз приготувала для батьків телеведуча Леся Нікітюк читайте далі:

Колись в дитинстві нас пограбували. Викрали все, навіть обручки. Я купила їм зі срібла, але класні, сучасні обручки. Вгадала з розміром! Мама варила вареники. Тато підійшов, каже «Давай я тобі допоможу ліпити», на що мама відповіла «Ой, йди, що ти там вмієш!». Потім повертається, а тато стоїть з обручкою, надів їй на пальчик. Ми потім пофотографувались та класно повечеряли.

Як батьки Лесі Нікітюк реагують на те, що дочка досі не вийшла заміж та чи кликали телеведучу Лесю Нікітюк бути головною героїнею телепроекту «Холостячка» дізнаєтесь з сюжету шоу «Світське життя» з Катериною Осадчею.