Телеканал “1+1 Україна” покаже проєкт “Велике коло” про навколосвітню подорож українського мандрівника, здійснену за канонами Британського Королівського географічного товариства

Телеканал 1+1 Україна покаже проєкт Велике коло про 280-денну мандрівку українського мандрівника та блогера Артемія Суріна - 1+1

Проєкт розповідає про 280-денну мандрівку українського бізнесмена та блогера Артемія Суріна.

Поділитися:

28 липня о 18:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра проєкту “Велике коло” про українця, який здійснив навколосвітню подорож без авіаперельотів. Проєкт розповідає про 280-денну мандрівку українського бізнесмена та блогера Артемія Суріна, під час якої його чекатиме безліч відкриттів та подолання перепон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як українка навчить цінувати час, проведений з дітьми

Артемій збудував успішний бізнес, та створив міжнародну спільноту мандрівників. У 38 років він вирішив здійснити мрію дитинства - навколосвітню подорож. За 280 днів подорожі він пройшов шлях випробувань та їхнього подолання, який змінив героя назавжди. Нові країни, континенти та навіть вирок до страти в Ірані не стали перешкодою до його великої мрії - побачити весь світ і повернутись додому.

Артемій Сурін

У телеподорожі Артемій побуває на всіх 6 континентах, перетне 3 океана, побуває більше ніж в 40 країнах і все це без жодного авіаперельоту. Герой подолає більше 100 000 км за канонами Британського Королівського географічного товариства: тільки пішки, на машині або водним транспортом.

“Мене звати Артемій Сурін і мені 38 років. В мене є велика родина, кохана жінка, справа життя, яку я побудував своїми руками. Я залишив все це заради мрії дитинства, великого кола, заради мандрівки навколо світу. Якщо чесно, моя мандрівка почалася ще в дитинстві. Я жив у звичайній, незаможній родині у Харкові, і в нас не було можливості мандрувати світом. Розваг було небагато, але були книги, за які я вдячний своєму батькові. Саме книги навчили мене мріяти. Я вирішив поїхати у мандрівку за канонами Британського Королівського географічного товариства, презентованого більше 100 років тому. Це означає, що шлях повинен бути безперервним, починатися в одному місці і там же завершитися. Потрібно перетнути усі меридіани, усі часові пояси, двічі екватор і побувати на всіх континентах, а головне зробити це все без використання авіаперельотів”, - каже Артемій.

Під час своєї мандрівки Артемій побуває у Сахарі, Мексиці, Південній Америці, Антарктиді, побачить Тихий океан, Нову Зеландію, Індію, Пакистан та ще багато цікавих місць.
“Я присвятив цю подорож своєму батьку, який на жаль вже не з нами, але саме він навчив мене мріяти та діяти”, - каже Артемій.

Ця навколосвітня мандрівка встановила 4 національних та 2 світових рекорди, а рада книги рекордів України обрала самого Артемія бренд-амбасадором України у світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім чудес України: історико-культурні пам'ятки України, якими ми пишаємось

Дивіться проєкт “Велике коло” на телеканалі 1+1 Україна” вже 28 липня о 18:30.

Велике коло

Для того аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі