Влад Яма провів свій останній прямий ефір у шоу "Твій день"

24 грудня відбувся останній ефір "Твого дня" з Владом Ямою у ролі ведучого.

Поділитися:

Сьогодні, 24 грудня, Влад Яма провів свій останній ефір проєкту "Твій день" у якості ведучого та попрощався із командою. Його колеги, телеведучі Руслана Писанка, Ірина Ванникова, Тімур Мірошниченко, Володимир Рабчун та Стася Ровінська, влаштували яскраву «прощальну вечірку» у прямому ефірі.

Влад Яма покинув "Твій день"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі «Твого дня» поділилися, як проведуть новорічні свята

У студії Влад Яма, Ірина Ванникова та Руслана Писанка влаштували прощальний обід. Головною на кухні була Руслана. Стіл був майже новорічний: ведучі куштували оселедець під шубою, а посередині стояла малесенька ялинка.

Влад Яма за столом "Твого дня" разом з Русланою Писанкою та Іриною Ванніковою

Потім до них доєднались Стася Ровінська та Тімур Мірошниченко. Проте віртуально: ведучі зідзвонилися онлайн та запустили хлопавки.

прощальна вечірка з Владом Ямою у "Твій день"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не вірила в такі дива, але тепер усім раджу вірити": у прямому ефірі "Твого дня" вручили ключі щасливій власниці маленької червоної машинки

Команда проєкту «Твій День» подякувала Владу Ямі за більше ніж пів року плідної роботи та його внесок у запуск масштабного телевізійного продукту. 

команда шоу "Твій день" прощається з Владом Ямою Продюсер шоу Єгор Гордєєв, директорка департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна, головний режисер департаменту ранкового мовлення Олександр Авшаров та шеф-редакторка проєкту Людмила Подлевська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма виконав свою обіцянку дружині: "Здійснилася ще одна мрія..."

Сам Влад Яма коментує завершення роботи у "Твій день" так:

«Я з радістю відгукнувся та підтримав колег на старті унікального проєкту на ТБ – «Твій День». Моя місія успішно завершується, адже ми зробили величезний прорив, отримали максимальний відгук та любов глядачів у першому сезоні 2021, і тепер я готовий передати естафету далі.  Я хочу побажати проєкту нових вау-результатів. Дякую моїм колегам та команді, з якими ми провели разом стільки годин ефіру та продовжуємо дружити. У мене був дуже насичений рік, я поєднував – «Танці з зірками» та багатогодинні ефіри у будні. Час піти у відпустку, щоб обов'язково повернутися з новими силами до глядачів. Побачимося на 1+1».

24 грудня останній ефір з Владом Ямою у шоу "Твій день"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма показав зворушливий танець своїх батьків під пісню їхнього весільного вальсу 49 років тому (відео)

У наступний сезон інфотейнмент-шоу «Твій День» на телеканалі 1+1 увійде зі зміненим складом ведучих. Хто приєднається до команди ведучих, стане відомо незабаром, слідкуйте за новинами 1+1.