Зірки «Твій день» знялись у фешн-фотосесії та розповіли про сімейні історії та життєві виклики

Зірки «Твій день» знялись у фешн-фотосесії та розповіли про сімейні історії та життєві виклики

Телезірки шоу «Твій день» та «Сніданку з 1+1» Руслана Писанка, Тімур Мірошниченко, Володимир Рабчун, Ірина Ванникова, Влад Яма, Людмила Барбір та Єгор Гордєєв у вересні вийшли на подіум 49-го сезону Ukrainian Fashion Week.

Поділитися:

Ведучі презентували соціальний проект «Вдягни українське мистецтво». А у жовтні з’явились на сторінках найвідомішого глянцю про зірок – журналу Viva!, де розповіли про нього. Над фотосесією, яка відбулась на території Мистецького Арсеналу, працював відомий фотограф Сергій Мельниченко. В інтерв’ю виданню вони розповіли про виклики, які сьогодні ставить перед ними життя, про особисті радощі, мрії та перемоги над собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Твій день» відвідав першу пацієнтку, яку вдалося врятувати завдяки благодійній ініціативі «Твоя мрія»: маленькій Аріані 2 дні

Руслана Писанка

Руслана Писанка про те, що найважливіше для неї зараз – особисте життя чи професійні амбіції:

Треба навчитися ці сфери поєднувати, не можна відключити особисте життя і сфокусуватися лише на роботі. Зараз у моєму житті важливо зробити акцент на кар’єрі. І добре, що чоловік це розуміє і підтримує мене в будь-який спосіб. Каже: «Потім, коли звільнишся, поїдемо відпочивати». До речі, мрії нас об’єднують. Коли знаєш, що потім ми удвох сядемо в машину й поїдемо мандрувати, тоді розумієш, що цей важкий період колись скінчиться і прийде довгоочікувана відпустка. Ось тоді, нарешті, ми присвятимо час один одному.

Влад Яма

Влад Яма розповів про 5-річного сина Леона та його дитячі хобі:

Син займається плаванням із 9 місяців і нещодавно пішов на брейк-данс. Леон просив про це кілька місяців. Я опирався, боявся, якщо він обере шлях вуличної культури, то ніколи не танцюватиме бальні танці, а я хочу, щоб він все спробував. Та, мабуть, це моя помилка. Коли представляю сина у майбутньому і те, чим він займатиметься, завжди приміряю це на себе. Я сам у 7 років пішов на бальні танці й присвятив ним все життя. Але так буває не у всіх. Треба дати сину шанс втілювати власні бажання. Судячи з відео уроку, яке мені показала дружина (на жаль, поки сам не був, немає часу), Леон у захваті від брейку, і в нього непогана координація.

Володимир Рабчун

Володимир Рабчун зізнався, чи розбивав жіночі серця:

Дівчата, з якими у мене були стосунки, підтримують зі мною дружній зв’язок, хоча наші романтичні шляхи вже розійшлися. Важливо у стосунках об’єктивно дивитися на ситуацію, не втрачати себе й жити власним життям, тоді можна уникнути розчарувань. Але я вірю у кохання й живу з відкритим серцем.

Ірина Ванникова

Ірина Ванникова за першою освітою філософ, тому розповіла, як змінювалася філософія її світосприйняття крізь роки, й до чого зараз вона прийшла:

Прийшла до того, що найцінніше у житті є саме життя. Треба жити й радіти тому, що у тебе є сьогодні: сонцю за вікном і прогулянці із собакою, як ростуть діти, що здорові батьки, здорова ти, поруч кохана людина. І, безумовно, розвиватися, це дуже важливо. Виходити із зони комфорту. Кращими нас роблять не тепличні умови, а все ж випробування й боротьба. Зрозуміло, що базово життя важке. Але я кажу не про об’єктивні складнощі – хвороба, війна або землетрус, а про зміни в собі. Змініть вектор своєї роботи, змініть ставлення до життя, змініть себе, ставте собі нові цілі та мрії! Людина повинна розвиватися, доки живе.

Людмила Барбір про свій ідеальний вечір:

Не люблю звужуватися до одного сценарію ідеального вечора. Для мене ідеальним вечором може бути, коли я втомлена, але натхненна, їду додому після роботи зі студентами Вищої школи Медіа 1+1, бо це була крута співпраця і гарні результати. Потім спілкуюся із сином, разом вечеряємо, читаємо перед сном. Ідеальний вечір може бути іншим, у колі друзів. Ще один варіант, коли Тарас у бабусі, чоловік у відрядженні, і я сама вдома можу дозволити собі розслабитись і полежати у гарячій ванні, почитати книжку чи подивитися фільм.

Повні інтерв’ю Влада Ями, Руслани Писанки, Тімура Мірошниченко, Ірини Ванникової, Володимира Рабчуна, Єгора Гордєєва та Людмили Барбір читайте у новому номері журналу Viva!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Войтенка зізналась, що все ж хотіла б станцювати з чоловіком на прямому ефірі "Танців з зірками"

Нагадаємо, що сім зірок 1+1 взяли участь у проєкті «Вдягни українське мистецтво» аби ознайомити широкий загал зі світом сучасного художнього мистецтва. Популярні телеведучі долучилися до місії – зробити мистецтво всеосяжним та цікавим для мільйонної аудиторії, а імена талановитих митців – відомими кожному українцю.

Продюсер шоу «Твій день» та член журі соціального проекту «Вдягни українське мистецтво» Єгор Гордєєв на фотосесії був у комбінезоні від бренду Overall з елементами стріт-арту від київського художника-мураліста Дмитра Фатума.

На Володимирі Рабчуну був комбінезон у гарячо-жовтих кольорах с елементами картини художника Олександра Барболіна. Руслана Писанка обрала вбрання за мотивами твору київської художниці на ім’я Ave.

На комбінезоні Ірини Ванникової були зображені фрагменти картини творчого дуету одеситів Франсуази Оз і Богдана Перевертуна. Тімур Мірошниченко демонстрував твір Євгена Лісняка, що складався в мозаїку із різнокольорових фарб.

На вбранні Влада Ями – сучасне переосмислення етнічних мотивів від художниці Інни Харчук. На комбінезоні Людмили Барбір — елементи картини львівського митця Леся Панчишина.

Новини по темі