Стало відомо імʼя переможця європейського сезону "Голосу країни-13"

Голос країни
Голос країни-13: хто став переможцем музичного проєкту

Хто переміг у 13 сезоні музичного проєкту "Голос країни"?

Поделиться:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — фінальний дев'ятий випуск європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон відзняли у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях. Музичний проєкт спрямований на підтримку українського народу, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": всі виступи суперфіналу європейського сезону (відео)

Фінал "Голосу країни-13" мав оновлений формат. Переможця традиційно обирали глядачі. Цьогоріч проголосувати можна було трьома способами: у додатках "Київстар ТБ" та "1+1 Video", відправити смс чи зателефонувати. Усі кошти будуть направлені на ініціативу Київстар ТБ для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення.

У третьому етапі суперфіналу "Голосу країни-13" змагались Юрій Городецький та Михайло Панчишин. За результатами глядацького голосування, перемогу здобув Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова. Вітаємо з перемогою та бажаємо нових звершень! 

"Я хочу сказати дякую за те, що я маю змогу стояти тут. виконувати свої пісні. Я хочу сказати дякую за підтримку своїй дружині. Я тебе дуже кохаю. Подякувати всім українцям за їх підтримку та працю, за те, що надихають мене співати. Окремо хочу виокремити лицарів 28-ї бригади - сказав Юрій Городецький у фіналі.

Переможець "Голосу країни-13" Михайло Панчишин після перемоги звернувся до глядачів:

"Хоч би що там було, перемогло ЗСУ. Я обіцяв, що наших хлопців не забудемо. Я буду нести цю ставу і цей шлях. Я дякую Артемові. Хочу передати привіт усім побратимам".


Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новости по теме