"Це виклик тимчасово залишити зону комфорту": на "Голос країни" прийшов соліст "Хору імені Верьовки"

На "Голос країни" прийшлов соліст "Хору імені Верьовки" Дмитро Цимбал.

Соліст Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки Дмитро Цимбал прийшов на сліпі прослуховування вокального шоу "Голос країни". Чому артист наважився на такий крок, він розповів:

"Час дуже швидко летить, хочеться рухатись вперед. Артист "Хору Верьовки" – місія дуже відповідальна. Фактично, цей колектив представляє Україну на міжнародній арені. Ми маємо колосальний пісенний скарб,  і не вистачить нашого життя, щоб ми його відтворили. "Хор Верьовки" виконує найкращі зразки народних пісень. В дитинстві була мрія співати сольно, але ця мрія не була реалізована. Проєкт "Голос країни" — це такий виклик тимчасово залишити зону комфорту і проявити себе не як артист "Хору Верьовки", а як сольний артист".

Дмитро розвернув два тренерські крісла — Олі Полякової та Святослава Вакарчука. Після того, як усі наставники побачили Дмитра та почули виконання ще однієї пісні, навіть DOROFEEVA сказала, що дуже жалкує, що не обернулась:

"Я не знаю, як ти, Потап, але я дуже шкодую, що я не повернулася".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно для перемоги у "Голосі країни": продюсер шоу озвучив свою точку зору (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

За Дмитра Цимбала тренери вели неабияку боротьбу. Потап припустив, що соліст повинен піти до Святослава Вакарчука. Оля Полякова, втім, не здавалася:

"Я одразу почула, я розвернулася з перших секунд, тому що я хочу експериментувати. Я впевнена, що окрім класики ви зможете щось ще дати, можливо, рок".

Врешті, Дмитро обрав команду Святослава Вакарчука, на що співак подякував Дмитрові за те, що він прийшов на "Голос країни" і обрав саме його:

"Я не обіцяю таких експериментів, як Оля. Я сам не спеціаліст в таких експериментах. Але я в першу чергу на "Голос країни" приходжу для того, щоб мати можливість з моїми конкурсантами робити на європейському рівні українську народну музику, яку до сих пір вважаю недооціненою. А я хочу, щоб вона звучала з великих сцен постійно. Із вами ми це зробимо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Меладзе про реакцію рідних на виступ на «Голосі країни»: «Тато просльозився, він дуже емоційний, я вдачею в нього» (ЕКСКЛЮЗИВ)

В коментарі сайту 1+1 Дмитро зізнався, чому обрав саме Вакарчука та яка його основна мотивація на шоу "Голос країни":

"Я зрозумів, що до мене розвернулися насправді двоє, а не одна Оля Полякова, коли про це сказав Потап. Чесно, до останньої секунди, виходячи на сцену, я не розумів, хто повернеться. Та навіть, якщо б повернулися всі чотири крісла, у мене цей пазл в голові не складався. Більш переконливим виявився Вакарчук. У такому форматі, у такому шоу я беру участь вперше. Ви знаєте, я, скажемо, вже не юний орел, але ще літати хочу. Думаю, можливо, другого шансу такого вже і не буде, хто його знає. Але це круто. Це досвід, це мій досвід. Помилятися я ніколи не боявся. Я люблю експериментувати і в музиці, і взагалі в житті. Знаєте, так цікавіше просто".

Дивіться виступ Дмитра Цимбала на сліпих прослуховуваннях у четвертому ефірі "Голосу країни".

Loading...

Більше новин