"Це виклик тимчасово залишити зону комфорту": на "Голос країни" прийшов соліст "Хору імені Верьовки"

Голос країни
Соліст Хору Верьовки Дмитро Цимбал про свою участь у Голосі країни

На "Голос країни" прийшлов соліст "Хору імені Верьовки" Дмитро Цимбал.

Поділитися:

Соліст Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки Дмитро Цимбал прийшов на сліпі прослуховування вокального шоу "Голос країни". Чому артист наважився на такий крок, він розповів:

"Час дуже швидко летить, хочеться рухатись вперед. Артист "Хору Верьовки" – місія дуже відповідальна. Фактично, цей колектив представляє Україну на міжнародній арені. Ми маємо колосальний пісенний скарб,  і не вистачить нашого життя, щоб ми його відтворили. "Хор Верьовки" виконує найкращі зразки народних пісень. В дитинстві була мрія співати сольно, але ця мрія не була реалізована. Проєкт "Голос країни" — це такий виклик тимчасово залишити зону комфорту і проявити себе не як артист "Хору Верьовки", а як сольний артист".

цимбал фото

Дмитро розвернув два тренерські крісла — Олі Полякової та Святослава Вакарчука. Після того, як усі наставники побачили Дмитра та почули виконання ще однієї пісні, навіть DOROFEEVA сказала, що дуже жалкує, що не обернулась:

"Я не знаю, як ти, Потап, але я дуже шкодую, що я не повернулася".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно для перемоги у "Голосі країни": продюсер шоу озвучив свою точку зору (відверта розмова у прямому ефірі Олі Полякової)

За Дмитра Цимбала тренери вели неабияку боротьбу. Потап припустив, що соліст повинен піти до Святослава Вакарчука. Оля Полякова, втім, не здавалася:

"Я одразу почула, я розвернулася з перших секунд, тому що я хочу експериментувати. Я впевнена, що окрім класики ви зможете щось ще дати, можливо, рок".

цимбал фото

Врешті, Дмитро обрав команду Святослава Вакарчука, на що співак подякував Дмитрові за те, що він прийшов на "Голос країни" і обрав саме його:

"Я не обіцяю таких експериментів, як Оля. Я сам не спеціаліст в таких експериментах. Але я в першу чергу на "Голос країни" приходжу для того, щоб мати можливість з моїми конкурсантами робити на європейському рівні українську народну музику, яку до сих пір вважаю недооціненою. А я хочу, щоб вона звучала з великих сцен постійно. Із вами ми це зробимо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лія Меладзе про реакцію рідних на виступ на «Голосі країни»: «Тато просльозився, він дуже емоційний, я вдачею в нього» (ЕКСКЛЮЗИВ)

В коментарі сайту 1+1 Дмитро зізнався, чому обрав саме Вакарчука та яка його основна мотивація на шоу "Голос країни":

"Я зрозумів, що до мене розвернулися насправді двоє, а не одна Оля Полякова, коли про це сказав Потап. Чесно, до останньої секунди, виходячи на сцену, я не розумів, хто повернеться. Та навіть, якщо б повернулися всі чотири крісла, у мене цей пазл в голові не складався. Більш переконливим виявився Вакарчук. У такому форматі, у такому шоу я беру участь вперше. Ви знаєте, я, скажемо, вже не юний орел, але ще літати хочу. Думаю, можливо, другого шансу такого вже і не буде, хто його знає. Але це круто. Це досвід, це мій досвід. Помилятися я ніколи не боявся. Я люблю експериментувати і в музиці, і взагалі в житті. Знаєте, так цікавіше просто".

Дивіться виступ Дмитра Цимбала на сліпих прослуховуваннях у четвертому ефірі "Голосу країни".

Новини по темі