Олексій Суханов розповів про важливість токшоу "Говорить вся країна" та назвав улюблені зимові свята

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов дав нове інтерв'ю.

Ведучий суспільно-важливого токшоу "Говорить вся країна", що виходить з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна", Олексій Суханов в інтерв'ю OBOZ.UA розповів про важливість проєкту, улюблені зимові свята та день народження.  

Олексій поділився, чому соціальне токшоу "Говорить вся країна" є важливим для суспільства навіть в умовах війни.

"Час від часу я чую вислови, що, можливо, такого роду телепрограми зараз не на часі. Але наполягаю, що саме це на часі. Війна спонукає нас до того, щоб ми змінювалися. А без таких програм це неможливо. Визнаючи, що є проблема, ми стаємо на шлях зцілення. Я багато пройшов подібного у росії, де вибудовували так звані "потемкинские деревни", створюючи ілюзію, що навколо все прекрасно. Нам не треба такого: давайте чесно дивитися на те, якими ми є, і змінюватися. І якщо історій для нашої програмі досі вистачає, значить, зміни йдуть не так, як нам би хотілося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов розповів про особисте життя, думки про батьківство та новий сезон "Говорить вся країна"

 4 січня Олексію Суханову виповниться 50 років. Щоправда, святкувати день народження ведучий не любить. Улюбленими святами називає Різдво та Новий рік.

"Я не люблю свій день народження. І ніколи не любив. Але обожнюю Новий рік – це єдине свято, яке чекаю з дитинства. Особливо люблю підготовку до нього. Перше січня – то вже не те. Головне свято відбулося, а всі потуги дорослих його продовжити – це штучно. Мені таке не подобалося – зачинявся у своїй кімнаті та був там сам. Ось Різдво буде 25 грудня – теж люблю. А оскільки ненавиджу все радянське, вже давно відзначаю Різдво на католицький манер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олексій Суханов розповів, яка історія програми "Говорить вся країна" йому запам'яталася найбільше

Дивіться "Говорить вся країна" з понеділка по четвер о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Більше новин