Чоловік Руслани Писанки вперше розказав, як дружина розповіла про рак

Ігор Ісаков вперше розповів, як дізнався про захворювання дружини.

Чоловік української акторки та ведучої Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, як дружина сказала про своє онкозахворювання. У коментарі ТСН.ua Ігор Ісаков пригадав обставини того дня:

"Я дізнався, що у неї рак, телефоном. Стояв у заторі, якраз їхав оформлював документи мами Русі, бо вона незадовго до цього померла. Я стояв у заторі, Руся зателефонувала, таким спокійним, абсолютно спокійним голосом сказала: "Ігорю, ти мусиш знати, — у мене пухлина", — пригадав Ісаков.

За словами Ісакова, навіть почуваючись недобре, проходячи "хімію", вона продовжувала підтримувати своїх подружок, які їй жалілися на життя.

Руслана вже перебувала у Німеччині, коли зателефонувала чоловіку і повідомила йому сумну новину.

"Ми коли тікали, ми ще не знали, куди ми поїдемо. У Німеччині живе кум, який допоміг нам на перших етапах. Коли вона приїхала, вона ж ще була на інвалідному візку, в неї був перелом ноги. Її там зустріли, відвезли до друзів. Потім була довга дорога, в Німеччині, всі ці переклади, легалізація і так далі. Тож, ми не обирали спеціально, так сталося", — розказав чоловік Писанки.

Нагадаємо, 21 серпня у Києві попрощалися з Русланою Писанкою та її мамою Діною Василівною. Прощання пройшло у Спасо-Преображенському соборі Києва. 

Руслана Писанка пішла з життя 19 липня у Німеччині. Акторці було 56 років. Перше прощання з Русланою Писанкою відбулося у німецькому місті Кайзерслаутерн, де її кремували. Після цього чоловік акторки повернувся до України. 

Дивіться найяскравіші спогади про Руслану Писанку:

Loading...

Більше новин