Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк відзначає день народження: «Багато цілей в моєму житті вже виконано, і це тільки початок»

Олегу Псюку сьогодні виповнилося 28 років. Про які цілі говорить фронтмен переможців Євробачення 2022 Kalush Orchestra.

Фронтмену Kalush Orchestra Олегу Псюку сьогодні, 16 травня, виповнилося 28 років. Про свій день народження лідер гурту-переможця Євробачення 2022 написав:

"Йо. Сьогодні мені стукнуло 28. Багато цілей в моєму житті вже виконано і пророблено декілька бібліотек задач. Дякую, що ви завжди зі мною, це тільки початок".

Олег Псюк пише, що впродовж життя мінявся, так само змінювалися його погляди та пріоритети, але з ним завжди лишалися якості, які дозволяють досягати поставленої мети: працелюбність та цікавість до нового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra побили рекорд глядацького голосування: найбільше голосів за всю історію Євробачення 2022

Нагадаємо, 14 травня представники України гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania перемогли на Євробаченні 2022. Окрім цієї надважлвої для нас перемоги Kalush Orchestra зі сцени фіналу "Євробачення 2022" закликали врятувати бійців з "Азовсталі", що важить надзвичайно багато для України зараз. Гурт виступив у фіналі шоу із закликом врятувати Маріуполь на аудиторію в 200 млн людей, які були глядачам фіналу Євробачення. 

ФОТО: Getty Images

Олега Псюка привітали з днем народження наперед, одразу після переможної пресконференції вночі з 14 та 15 травня. Журналісти співали переможцю Happy Birthday to you.

Вчора Kalush Orchestra випустив кліп на пісню "Stefania", знятий у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці. Фронтмен гурту Олег Псюк розповів, що хоч пісня "Stefania" не була спочатку присвячена подіям війни, він сам почав асоціювати її з ненькою-Україною. Зараз кліп переглянуло вже майже 6 мільйонів користувачів YouTube, і ця цифра невпинно зростає. Що надзвичайно важливо, адже у кліпі показані реальні кадри наслідків війни в Україні, про які повинен знати увесь світ.

Більше новин