Костянтин Грубич розповів, як під час війни працює зі своєю донькою на 1+1: "Наша справа реально рятує від трясовини відчаю і сумнівів у твоїй потрібності"

Костянтин Грубич та його донька Владислава не покидають інформаційну передову під час російської агресії.

Ведучий шоу "Твій день" Костянтин Грубич розповів, що він, разом зі своєю донькою Владиславою Грубич, яка є журналісткою "Сніданку з 1+1", з перших днів війни не полишити свою професію. Батько та донька продовжують працювати на 1+1, аби надавати актуальну інформацію глядачам під час війни, яку розпочала росія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Костянтин Грубич розповів, що робота рятує їх від апатії та поганих думок:

Наша справа реально рятує від трясовини відчаю і сумнівів у твоїй потрібності. Так чи інакше кожен з нас в міру можливостей знімає сюжети, веде ефіри "Сніданку. Онлайн", пише дописи спільно з 1+1… Активностей не бракує. І все заради єдиної мети — якнайшвидшої Перемоги України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Моя посмішка – це моя особиста зброя. Я зробила свій вибір на користь позитиву», – ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька про життя під час війни

Син Костянтина Ярослав на своїй сторінці в інстаграмі додав:

О 6 ранку ми прокидаємося разом, бо спимо на одній підлозі, і відправляємо на роботу наших Костянтина та Владу Грубич під звуки сирен та вибухів. Телебачення — важлива складова буття. Воно вільне і правдиве!

 ФОТО: Instagram/vladagrubych

Сюжети та коментарі експертів на найактуальніші теми сьогодення, а також включення відомих людей дивіться щодня з 09:00 до 12:00 у "Сніданку.Онлайн": на Ютуб-каналі програми та на телеканалах ТЕТ і 2+2 на ТБ.

Більше новин