Літо на дивані: 5 фільмів для дощової погоди

Насолоджуйся переглядом під звук дощу.

Липень зовсім не тішить нас спекою. Тож замість гучних вечірок біля басейну, веселого купання та ніжностей на сонці, ми отримуємо ще одні вихідні в обіймах з теплою ковдрою. Аби хоч якось розважити тебе, ми підготували добірку із ТОП-5 захоплюючих кінострічок. Із ними літо на дивані здаватиметься не таким вже й сумним!

«За бортом», 2018

Плейбой-мільйонер Леонардо випадково падає зі своєї яхти у море. Внаслідок нещасного випадку чоловік втрачає пам’ять і потрапляє у лікарню. Молода дівчина Кейт, якій Леонардо нещодавно нагрубіянив, хоче йому помститися. Кейт запевняє Лео, що насправді він її чоловік і батько трьох дітей.

Фото: Кадр з фільму «За бортом»

 «Нічні ігри», 2018

Це історія Макса та Енні, які разом з іншими парами щонеділі влаштовують так звані «нічні ігри». І ось одного разу харизматичний брат Макса Брукс організовує вечір квесту із злочинцями та агентами ФБР. В результаті, Брукса викрадають. Це розіграш чи все ж ні? 

Фото: Кадр з фільму «Нічні ігри»

«Шпигунка», 2015

Сюзен Купер все своє життя мріяла стати секретним агентом і навіть влаштувалася працювати в ЦРУ, але все ж займає досить нудну посаду — вона аналітик і координатор агента-шпигуна Бредлі Файного. Одного разу Файний вирушає в Болгарію, щоб вивідати у Тихомира Бояновськи, де той ховає потужну ядерну бомбу.

Нагадуємо, що телеканал 1+1 транслюватиме комедію «Шпигунка» у неділю о 15:40. 

Фото: Кадр з фільму «Шпигунка»

«Отже, війна», 2012

Так і Франклін — двоє секретних агентів, які закохуються в одну й ту саму жінку. Жоден з них не збирається  поступатися іншому. Тим більше, чоловіків давно пов’язує щира дружба. Харизматична блондинка справді зможе зруйнувати їхні братерські стосунки? 

Не пропусти фільм «Отже, війна» у неділю о 13:15 на 1+1. 

Фото: Кадр з фільму «Отже, війна»

«27 весіль», 2008

Головна героїня Джейн встигла побувати на 27-ми весіллями в ролі подружки нареченої. Настав час подумати й про власне свято. Встигла вийти заміж також і її сестра. Та виявилося, що її обранцем став хлопець, у якого Джейн була давно закохана. Між сестрами назріває війна. 

Дивись стрічку «27 весіль» у неділю о 12:15 на телеканалі 1+1. 

Фото: Кадр з фільму «27 весіль»

Читай більше кінодобірок на сайті 1+1: 

1. 5 фільмів Люка Бессона, які хочеться подивитися ще раз

2. 5 фільмів про реальні історії кохання

3. 5 найкращих фільмів із Меріл Стріп

Більше новин