Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали 20 млн доларів на допомогу Україні

Відома голівудська пара перерахує всі кошти на допомогу постраждалим від воєнних дій в Україні.

Міла Куніс — голівудська зірка кіно українського походження, оскільки народилася в м. Чернівці. Актриса переїхала в США, коли їй було 7 років. І сьогодні вона зазначила, що "як ніколи пишається тим, що вона українка". Також Міла зазначила:

"Українці – горді та сміливі люди, які заслуговують на нашу допомогу у скрутний час. Цей несправедливий напад на Україну та людство в цілому нищівний, і український народ потребує нашої підтримки".

24 лютого росія розпочала відкриту повномасштабну війну з Україною. Російські війська цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні та школи, дитсадки. Ця жорстокість та свавілля обурює всю світову спільноту та об'єднує у бажанні допомогти Україні протидіяти російській агресії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДжамала зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині

Міла Куніс та Ештон Кутчер, як і багато інших знаменитостей, доєдналися до матеріальної допомоги постраждалим. Вже за 3 дні після оголошеного збору коштів подружжю вдалося зібрати понад 16 млн доларів. 

"Ми хочемо подякувати всім, хто зробив пожертву, це дуже багато значить для нас. Це дає нам почуття єдності" — підкреслило подружжя.

Нагадаємо, що з перших днів війни голівудські зірки активно підтримують Україну: 

З нами правда и весь світ. Ми переможемо!

Більше новин