"Перша в моєму житті", – ведуча 1+1 Марічка Падалко опублікувала зворушливі родинні фото

Ведуча ТСН Марічка Падалко поділилася милими світлинами свого родинного затишку.

Ведуча ТСН та "Єдиних новин" Марічка Падалко поділилася зворушливими світлинами зі своєю домашньою улюбленицею, кішкою Ґішею. Миле фото Падалко підписала словами:

"Рівно рік тому в нас з’явилася вдома кішка – перша в моєму житті і в житті дітей велика домашня тварина. Як ніколи вчасно. Єдиний живий зв’язок для дітей зі своєю київською квартирою за чотири місяці евакуації".

Дивіться, якою маленькою була Ґіша, коли тільки-но потрапила до родини Марічки Падалко і Єгора Соболєва:

Марічка Падалко підкреслює унікальну роль домашніх тварин в житті родини, особливо під час стресових ситуацій:

"Ніколи раніше не усвідомлювала роль домашніх тварин, до війни не помічала, наскільки вони важливі в житті людей, і пишаюся всіма зворушливими історіями їхнього порятунку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор та учасник "Танців з зірками" Олексій Суровцев розповів у "Сніданку з 1+1" як рятує тварин, покинутих під час війни

Згадала ведуча і про історію втечі і пошуку Ґіші під час евакуації з Києва у перші дні повномасштабної війни:

"Втеча Ґіші і повернення під час евакуації були одними з найемоційніших моментів в нашій родині 💙💛 Любимо це тепле створіння всім серцем".

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко в інтерв'ю "ЖВЛ" розповідала про свій перший нервовий зрив після початку війни. Це сталося 26 лютого, коли і в неї, і в її чоловіка був день народження. Ведуча була в дорозі до дітей, які на той час вже перебували на заході України, і під час зупинки в готелі на ніч втікла їхня кішка. Падалко розказувала про це:

"У мене стався нервовий зрив, я була майже непритомна, мені довелося викликати швидку. Це була 3-тя доба, коли я не спала, не їла, довго їхала, це була остання крапля".

Марічка розуміла, наскільки важливою є Ґіша для її дітей як символ їхнього дому, тому залишалася в готелі майже 2 доби, поки кішка таки не знайшлася. Детальніше про це, а також про те, як Марічка Падалко з чоловіком готувалися до війни та заздалегідь вивезли дітей, дивіться в сюжеті "ЖВЛ":

Loading...

Більше новин