Суддя шоу "Танці з зірками" Макс Чмерковський опублікував жахливі фото з Бучі і в розпачі закликав вже нарешті закрити небо над Україною

Макс зазначив, що ситуація, яка зараз відбувається на Київщині, стосується кожного з нас.

Увесь світ приголомшили знімки звірських злочинів та жорстоких вбивств російськими окупантами мирних українців на Київщині (Буча, Ірпінь, Гостомель).. Суддя шоу "Танці з зірками" Макс Чмерковський оприлюднив одне з таких фото: просто у піску посеред лісу лежать трупи родини, мирних цивільних людей України, яких було розстріляно росіянами. Чмерковський написав зворушливий допис, у якому зазначив, що дивлячись на це зображення його розриває зсередини.

З одного боку, я відчуваю, що це символізує свободу знання того, як це є насправді: те, чого не знає північний сусід України. З іншого боку……як жахливо це виглядає! Що це за реальність?! Скільки ще цього нам потрібно побачити?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Україна воює за незалежність усього світу», – суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський ексклюзивно у «Сніданку. Онлайн»

Макс вважає, що усі світлини з Бучі, пов'язані з кожним із нас:

Усі люди, які удають, що це теж не їхня боротьба, результат якої не матиме прямих наслідків для їхнього життя. Просто чекайте, що з'явиться з Маріуполя... Я ненавиджу говорити так, але ці бідні цивільні життя, безглуздо втрачені через зло кількох гнилих людей, більше не потребують моїх гуманітарних зусиль….скільки б їх я не забезпечував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зупиніть геноцид: ведучі 1+1 Тімур Мірошниченко та Володимир Рабчун приєдналися до закликів врятувати Маріуполь

Член журі шоу зазначив, що довго сумнівався, чи варто закликати закрити небо над Україною, проте зараз бачить: настав час це зробити і забезпечити її сили всім необхідним, щоб завершити цю війну на її власній території.

 Я вважаю, що українці більш ніж зарекомендували себе і більш ніж заслужили. 

До речі, зараз волонтери, разом з Костянтином Грубичем, об'єднали зусилля для передачі гуманітарної допомоги на Київщину. Дивіться сюжет:

Loading...

 

Більше новин