Весільна сукня майбутнього: Мережу сколихнуло захопливе відео з модного показу

Всесвітньо відома модель Джіджі Хадід приміряла найбільш несподіваний образ нареченої.

Тиждень моди у Мілані триває. Вчора пройшов показ прет-а-порте сезону весна-лето 2019 відомого бренду Moschino. Особливо приголомшив глядачів фінальний вихід моделі Джіджі Хадід в образі нареченої. Образ Джіджі-нареченої став одним із найобговорюваніших у мережі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тренд в схудненні: Дієта 16:8

«Вау, Джеремі Скотт, який прекрасний момент! Я дуже вдячна за те, що можу бути частиною твого креативного бачення. Я пишаюся тим, що стала частиною цього шоу. Я надихаюся твоєю безстрашністю і від своїм талантом. Коли мені здається, що ти більше не можеш бути ще більш креативним, ти робиш щось таке, що вражає мене. Я люблю тебе», - прокоментувала відео Джіджі, звернувшись до дизайнера будинку Moschino. 

Об'ємна весільна сукня довжиною трохи вище коліна була доповнена довгим шлейфом із конструкцією метеликів. Складалося враження, що метелики пурхають самі по собі. 

Підтримувала сестру за лаштунками модель Белла Хадід. Дівчина не могла стримати сліз й поділилась із підписниками на своїй сторінці в Інстаграм зворушливим постом. 

Це було чарівно! Я так плакала - який чудовий момент! Я фанатка Джіджі і Джеремі Скотта - люблю вас. Я дякую всесвіту за кожен день і за можливість проживати ці хвилини разом із моєю сестрою, - пише Белла. 

Таким образом нареченої модельєр Джеремі Скотт ще раз виразив своє бачення постмодернізму. Аналізуючи весняну-літню колекцію нового року, помтна мода на золото, асиметрію, гру яскравими кольорами, брючні костюми й елементи вічної класики. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати тональний крем за типом шкіри

Більше новин