Донер-кебаб, або шаурма, як її називають у багатьох країнах на Близькому Сході, завоювала Європу в кінці XX століття. У Німеччині вона називається донер, в Польщі та Англії – кебаб, у Болгарії – дюнер, у Бельгії – піта-дюрюм, у Греції – гірос, а ми перейняли ізраїльський варіант – шаурма.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крепи, лефсе, панкакор: Як готують млинці у різних країнах
ІНГРЕДІЄНТИ
Курка
Морква, помідор, червона капуста, солоний огірок, червона цибуля
Лимон
Часник сухий
Сир
Сметана
Зелень
Лаваш
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт справжньої італійської піци від Марко Черветті
ПРИГОТУВАННЯ
Деталі приготування та загортання начинки у лаваш дивіться у відео.