У програмі «Сніданок з 1+1» телекулінар Руслан Сенічкін поділився секретом приготування ніжного чізкейку з шоколадом. Рецепт вишуканого десерту ідеально підійде для святкового вечора.
Класичний чізкейк готують на основі вершкового сиру. Проте начинка в різних країнах варіюється: ізраїльтяни, наприклад, готують його з жирного сиру, греки на основі сиру Фета, французи – з козячого сиру, а італійці на основі сиру Рікотта. Проте спільним є один факт – його просто обожнюють в усьому світі.
Готуйте смачний шоколадний десерт від Руслана Сенічкіна та влаштуйте собі смачний відпочинок із найкращими фільмами для зимового вечора.
ІНГРЕДІЄНТИ
Сир - 400 г
Цукор - 4 ст. л.
Агар-агар - 30 г
Вершки - 100 мл
Молочний шоколад - 100 г
Чорний шоколад - 40 г
ДЛЯ КОРЖА
Шоколадне печиво – 250 г
Вершкове масло – 100 г
Читайте також: 7 корисних властивостей шоколаду.
ПРИГОТУВАННЯ
Водорості агар-агару допоможуть схопитися десертові. Проте замість цього інгредієнту можна взяти звичайний желатин, - каже Руслан Сенічкін.
До кипіння доводити ні в якому разі не потрібно, - зауважує телеведучий.
Чізкейк готується на основі вершкового сиру. Проте замінити можна і звичайним кисломолочним сиром, - зазначає телекулінар.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати чорний шоколад із перцем чилі
Чізкейк можна прикрасити будь-якими ягодами, сухофруктами, цукатами, - підкреслює Руслан Сенічкін
Подавати такий чізкейк можна з медом, джемами, варенням або шоколадним сиропом.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився рецептом хрумкого шоколадного печива.