Як приготувати найсмачніше шоколадне печиво: Секрет Валентини Хамайко

Сніданок. Вихідний
07:00
У вихідні

Ведуча 1+1 поділилася простим рецептом розстрісканого печива.

Поділитися:
Logo Telegram Logo Facebook Logo Viber

Рецепт гаспачо, яким Барбір і Лібкін годували родину Посла Іспанії в УкраїніУ програмі «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко, авторка найсмачнішого шоколадного пирога, поділилася секретом приготування розстрісканого печива.

За словами ведучої 1+1, дуже важливо дотримуватися визначений пропорцій і все робити швидко, без зволікань.

ІНГРЕДІЄНТИ

Борошно – 150 г.

Какао – 60 г.

Цукрова пудра – 200 г.

Розпушувач – 5 г.

Вершкове маслоРейтинг молочних виробів від Олексія Душки – 60 г.

Яйця – 2 шт.

Сметана - 0,5 скл.

Дрібка солі.

Читайте також: Рецепт Валентини Хамайко – Маковий штрудель

ПРИГОТУВАННЯ

1. Борошно, какао, сіль, розпушувач і ванільну суміш висипати в миску. Рівномірно вимішати.

2. Додати цукрову пудру. Перемішати.

3. Додати масло і яйця. Вимішати.

4. Поставити в холодильник на 30 хв.

5. Сформувати з тіста кілька кульок. Посипати цукровою пудрою.

Користуйтеся ложкою для морозива, так печиво буде однакової форми, – каже Валентина Хамайко.

6. Запікати при температурі 190 градусів 12 хвилин.

Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом рецептом персикового пирога.

Телесніданок
Всі відео
Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю