Не пропустіть "Таємниці великих українців": цікаві факти про Михайла Грушевського та Богдана Хмельницького

"Таємниці великих українців": дивіться документальний цикл Акіма Галімова про Михайла Грушевського та Богдана Хмельницького.

"Таємниці великих українців" — це сучасний історико-документальний цикл розслідувань та досліджень, присвячений відомим постатям вітчизняної історії. Цієї суботи на "1+1 Україна" відбудеться показ фільму, який допоможе зануритися в атмосферу життя Михайла Грушевського та Богдана Хмельницького. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подивитись у вихідні: 5 цікавих фільмів на "1+1 Україна"

"Таємниці великих українців. Михайло Грушевський"

В суботу, 29 липня, о 22:10 на телеканалі "1+1 Україна" ви зможете дізнатися нові факти з біографії Михайла Грушевського, які викликають сумніви щодо природи його смерті. Розслідування Акіма Галімова та команди "Україна. Повернення своєї історії" викриває нечесність керівництва санаторію в російському Кисловодську, де помер Михайло Грушевський. У фільмі також розкриваються неочікувані й сенсаційні деталі, які пояснюють загадкове зникнення доньки відомого українського діяча. Висновки розслідування вразять усіх, хто прагне розкрити історичні та біографічні таємниці. 

"Таємниці великих українців. Богдан Хмельницький"

В суботу, 29 липня, о 23:25 на телеканалі "1+1 Україна" очікується повтор документально-історичного циклу "Таємниці великих Українців" про гетьмана Богдана Хмельницького. Ведучі дізнаються про його справжнє місце народження. Що спонукало Богдана Хмельницького очолити козацьке повстання? Історичні експерти глибоко занурюються у часи минулого, аналізуючи різні теорії та аргументи, які могли зіграти роль у прийнятті важливих рішень. Не менше вражаючим є фрагмент про потаємні сторінки життя гетьмана. Вчені, працюючи з документами з архівів та переказами очевидців, прагнуть розкрити таємниці, які історія намагалась приховати про цього видатного чоловіка.

Больше новостей