У програмі Сніданок. Вихідний Дмитро Борисов розповів, як приготувати поживний обід для великої сім’ї на природі. Відомий ресторатор поділився рецептом яловичого стейка та овочів на грилі, шашлика з печінки теляти та смаженого курча.
Під час ситного обіду для великої компанії ніхто не залишиться голодним.
ЯЛОВИЧИЙ СТЕЙК НА КІСТЦІ. ІНГРЕДІЄНТИ
Яловичий стейк – 500 г.
Оливкова олія – 2 ст.л.
Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.
ЯЛОВИЧИЙ СТЕЙК НА КІСТЦІ. ПРИГОТУВАННЯ
1. До меленого чорного перцю додати дрібку солі, розмарин і чебрець.
2. Посмачити м'ясо оливковою олією.
3. Посмачити м'ясо спеціями.
4. Викласти на гриль. Обсмажити з усіх сторін.
Loading...
ПЕЧІНКА ТЕЛЯТИ. ІНГРЕДІЄНТИ
Печінка теляти – 500 г.
Оливкова олія – 2 ст.л.
Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.
ПЕЧІНКА ТЕЛЯТИ. ПРИГОТУВАННЯ
1. Нанизати печінку на шампури.
2. Поставити на вогонь. Обсмажити з усіх сторін.
КУРЧА ТАПАКА. ІНГРЕДІЄНТИ
Ціле курча – 1 шт.
Оливкова олія – 2 ст.л.
Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.
КУРЧА ТАПАКА. ПРИГОТУВАННЯ
1. Викласти на пательню. Обсмажити з усіх сторін.
Loading...
ЗАПЕЧЕНІ ОВОЧІ. ІНГРЕДІЄНТИ
Перець болгарський – 1 шт.
Цукіні – 1 шт.
Баклажан – 1 шт.
Кабачок – 1 шт.
Часник – 1 шт.
Цибуля червона кримська – 1 шт.
Цибуля молода ріпчаста – 1 шт.
Оливкова олія – 2 ст.л.
Чорний перець, сіль, розмарин, чебрець за смаком.
ЗАПЕЧЕНІ ОВОЧІ. ПРИГОТУВАННЯ
1. Порізати овочі.
2. Посмачити оливковою олією. Додати мед і соєвий соус.
3. Перемішати і викласти на гриль біля м’яса.
Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін поділився секретом приготування овочевого салату з моцарелою.